Ramon Tremosa i el Pla hidrològic de l´Ebre

19 mayo 2017 20:01 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els catalans i el Govern de Catalunya som gent emprenedora, som gent que intenta ser sostenible dins d’un estat, l’espanyol, que prioritza els beneficis a curt termini a qualsevol futur ambiental a llarg termini. L’espera sempre dóna els seus fruits i Ramon Tremosa, un eurodiputat versat en les nobles arts de l’oratòria, com aquells filòsofs no només en un marc teòric, actua com haurien de fer la majoria dels polítics, de la teoria crear una noble pràctica.

Amb iniciativa i amb els cavalls del pensament en marxa, doncs, denuncia a la UE que el Pla hidrològic proposat pel ministre Cañete –de l’any de la picor i sense pràcticament cap modificació– no assegura pas un mínim ecològic per a la sostenibilitat de la conca i el Delta. Tal vegada, no només ens trobem ara amb el suport del Govern de la Generalitat, que ja estava completament en contra de portar a terme aquest despropòsit, sinó que també ara des de la Comissió Europea, expectants sobre que la llei és igual per a tothom i per ser compatibles amb la Directiva Marc de l’Aigua i la Directiva d’Aus, ho estudiarà i actuarà en conseqüència.

Tanmateix, Europa, des de la Comissió Europea, reconeix que la lluita de tants pobles de Catalunya iniciada des d’un principi per la Plataforma per la Defensa de l’Ebre –tots fent pinya!– s’ha convertit en la gran aliada de les Terres per defensar ‘lo nostre estimat riu’.

Sandra Rius Mondéjar

(Vila-seca)

Comentarios
Multimedia Diari