Residus a la deixalleria 
de VallsUn despropósito ferroviario

12 enero 2020 22:10 | Actualizado a 13 enero 2020 08:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des de fa temps, he portat a la deixalleria de Valls, diferents objectes domèstics, sigui perquè s’han espatllat o perquè ja no em són útils.

Fins i tot, de vegades, recullo del terra del carrer llaunes, bosses i les diposito als contenidors.

Aquesta vegada, he anat a l’Ajuntament a portar els certificats de l’any passat i m’han dit que no n’hi ha prou amb això. He de demostrar que a casa meva faig la selecció dels cinc contenidors: Vidre, paper cartró, envasos, orgànic i residus...

Tampoc sóc ros, ni tinc els ulls blaus ni mesuro 1,80 metres, per si m’ho demanen més endavant.

Jo, a casa, per qüestió d’espai, separo el vidre, el paper cartró i el plàstic. La resta, va tot junt a un sol compartiment, sense separar les pells dels pinyols...

Segons els certificats que tinc, a l’abril hi vaig portar 6 quilos de ferralla electrònica. Al 9 d’agost, hi vaig deixar 30 de ferralla. El 26 d’agost, 10 quilos de ferralla electrònica, 2 de voluminosos i 10 de ferralla.

El 23 de setembre, hi vaig dur 20 quilos de ferralla electrònica, 5 de fusta i 10 més de ferralla i el 18 de novembre hi vaig portar 30 quilos més de ferralla electrònica.

Doncs bé. Em declaro insubmís de portar res més a la deixalleria. Ja s’ho trobaran al costat dels contenidors com fa una gran majoria de gent. M’han desincentivat del tot. Ho sento molt.

Saludin als empleats de la garita de part meva. Són amables, però des d’ara ja no penso prendre la feina a ningú més. Ah..., jo sóc nascut a Valls, però aquesta «ciutat (?)» de vallencs i vallenques, fa molta pena... Molta.

El nuevo servicio de tren, con la entrada en funcionamiento hoy mismo del Corredor, es muy malo para los usuarios de Salou.

Con su puesta en marcha, pasamos de tener una estación bien comunicada en el centro del pueblo a tener que desplazarnos hasta PortAventura, casi en Vila-seca y que no pasen casi trenes.

Además, nos tocará bajarnos en la estación de Tarragona y esperar a que llegue otro para poder ir hacia Barcelona.

No sé de quién fue la idea de dejar a Salou sin estación urbana, pero estoy seguro de que no tiene que madrugar cada día para coger el tren e ir a trabajar.

Una vez más, los políticos en vez de hacer la vida más fácil a los ciudadanos nos la empeoran.

Comentarios
Multimedia Diari