Respecta´m... quan dormo

19 mayo 2017 18:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vaig rebre una carta de l’alcalde de la ciutat en què m’explicava en què consistia la campanya ‘Respecta’m’. He de dir que vaig estar molt content que el representant del poble m’expliqués amb tota mena de detalls el contingut de la campanya. I vaig pensar:

Mira que bé! M’agrada rebre una carta de l’autoritat que s’interessa per la prevenció de conductes sexistes i pel consum responsable de begudes alcohòliques.

I també fa goig el conjunt de mitjans a disposició d’aquesta campanya com els Komando Nits Q, polseres, targetes informatives, una parada al Camp de Mart per informar sobre el tema... I jo que penso que aquesta campanya es podria ampliar a ‘Respecta’m... quan dormo’. I aquí ja enllaço amb la plataforma Farts de Soroll promoguda pel veïnat de la Part Alta de Tarragona que veu degradada la qualitat de vida a causa del soroll provinent de les terrasses al carrer de locals relacionats amb la restauració i de les festes patronals que acaben a altes hores de la matinada. Farts de Soroll té un lema concloent: ‘Volem un barri on el principal patrimoni siguin les persones’.

Jo m’hi he adherit. Sóc dels qui pensa que és compatible viure en un barri, gaudir la festa i poder descansar. Sembla que l’alcalde va dir que el fet de viure a la Part Alta comporta activitats festives, lúdiques i sorolloses que acaben a deshora. No crec, senyor alcalde, que hàgim de pagar un peatge tan alt per viure on vivim. De peatge, cap!

D’aquí estant demano que els representants del poble de Tarragona escoltin els veïns de la Part Alta i defensin el dret que tenen a preservar la seva salut a través del descans.

 

Jesús Figueres

(Veí de la Part Alta. Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari