Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sempre estarem agraïts al personal del Sant Joan

Whatsapp

En una societat en què el més fàcil és criticar i queixar-se voldria fer una excepció, i per la present manifestar d’una manera senzilla, però molt sincera, el nostre agraïment i gratitud envers el personal de l’Hospital Sant Joan de Reus, en particular a l’equip de la doctora Martínez (Fany) i resta de personal de la planta d’oncologia.

Des de fa aproximadament un any, quan van detectar la malaltia de la meva esposa, ens vam sentir acollits i reconfortats, ella especialment, per un tracte professional i molt humà que va fer més suportable la realitat que ens ha tocat viure. Especialment durant l’últim mes, quan ja vàrem ingressar per últim cop, i la situació anava empitjorant inexorablement, en tot moment van saber acollir-nos amb una tendresa especial i una atenció que transmetia pau i serenitat que ajudava a suportar la irreversible marxa de la malaltia.

En els temps que corren, de dificultats i sacrificis pels empleats de l’Hospital, en cap moment ens van transmetre queixes ni preocupacions per la seves situacions personals, sinó que en tot moment animaven amb el seu caràcter i dedicació a lluitar contra la fatídica malaltia. No anomeno ningú per no deixar-nos algú, però, per a tots, portalliteres, infermeres, ajudants, personal de neteja, doctors i doctores, etc., només us podem afirmar que sempre us estarem agraïts per la vostre actitud i sensibilitat davant les persones que tant ho necessiten i especialment al costat de la nostra esposa i mare, Estela.

Josep M. Insausti Solé i fills

(Mont-roig del Camp)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También