Sempre estarem agraïts al personal del Sant Joan

19 mayo 2017 22:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En una societat en què el més fàcil és criticar i queixar-se voldria fer una excepció, i per la present manifestar d’una manera senzilla, però molt sincera, el nostre agraïment i gratitud envers el personal de l’Hospital Sant Joan de Reus, en particular a l’equip de la doctora Martínez (Fany) i resta de personal de la planta d’oncologia.

Des de fa aproximadament un any, quan van detectar la malaltia de la meva esposa, ens vam sentir acollits i reconfortats, ella especialment, per un tracte professional i molt humà que va fer més suportable la realitat que ens ha tocat viure. Especialment durant l’últim mes, quan ja vàrem ingressar per últim cop, i la situació anava empitjorant inexorablement, en tot moment van saber acollir-nos amb una tendresa especial i una atenció que transmetia pau i serenitat que ajudava a suportar la irreversible marxa de la malaltia.

En els temps que corren, de dificultats i sacrificis pels empleats de l’Hospital, en cap moment ens van transmetre queixes ni preocupacions per la seves situacions personals, sinó que en tot moment animaven amb el seu caràcter i dedicació a lluitar contra la fatídica malaltia. No anomeno ningú per no deixar-nos algú, però, per a tots, portalliteres, infermeres, ajudants, personal de neteja, doctors i doctores, etc., només us podem afirmar que sempre us estarem agraïts per la vostre actitud i sensibilitat davant les persones que tant ho necessiten i especialment al costat de la nostra esposa i mare, Estela.

Josep M. Insausti Solé i fills

(Mont-roig del Camp)

Comentarios
Multimedia Diari