Sempre l´atur

19 mayo 2017 20:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En el debat Rajoy-Sánchez, del 14 de desembre, el primer punt a debatre era l’atur, per ser allò que més amoïna a la ciutadania.

Ambdós en parlaren: Sánchez, que s’ha de «fer més formació professional». Rajoy, que «el Gobierno crearà 2 milions de llocs de treball».

Ara bé, la formació professional és molt bona si el format ha de trobar feina aquí; però si no la troba (com malauradament passa en molts casos), ha d’anar cap a l’estranger. O sia, que li hem pagat la formació aquí i se n’aprofita una empresa de fora... Bon negoci!

I afirmar que es crearan milers de llocs de treball sense dir com, és un brindis al sol. Perquè si han de ser funcionaris (l’únic que pot crear el Gobierno), cal dir que ja en sobren. Hi ha algun Ministerio que té quasi totes les competències traspassades a les autonomies i gairebé manté els mateixos funcionaris!

I el que és més greu: cap dels dos mencionà ni un sol cop l’empresa privada, que és l’única que pot crear llocs de treball.

De Catalunya, gairebé no en parlaren. El motiu: perquè sobre aquest conflicte no es podien barallar, per la senzilla raó que ja hi estan d’acord: seguir–la espoliant.

Així desbarren els dos principals partits de les Espanyes!

Francesc Font de Rubinat

(Advocat, Reus)

Comentarios
Multimedia Diari