Sóc un indecís

19 mayo 2017 21:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

He passat de saber a quin partit votar a saber a quin partit no he de votar. En els últims dies de la campanya l’ambient al carrer està molt tens. El succeït durant la visita de Rajoy a Reus, el malestar creat amb tanta baralla política, discussions que no aporten solucions, un discurs feixuc que no obre fronteres al diàleg i a l’esperança.

Ens cal un enteniment, que obri un horitzó en una òrbita de prudència i saviesa als qui ens toca matinar i suportar tota la calor d’un llarg dia de treball.

El debat electoral a TV3 em va refermar en les meves conviccions d’indecís. Vaig veure i sentir insults i paraules poc respectuoses. El llenguatge corporal d’algun dels assistents tampoc no em va impressionar.

Em pregunto: si entre ells es tracten d’una manera tan poc respectuosa, com ens tractaran a nosaltres? Sembla que serà igual, sense gaire respecte.

Em resultarà difícil donar la meva confiança a aquests partits que no han demostrat que el veritablement important són les persones i els seus somnis, els seus projectes, les seves il·lusions, el seu benestar.

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

Comentarios
Multimedia Diari