Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Sóc un indecís

Whatsapp

He passat de saber a quin partit votar a saber a quin partit no he de votar. En els últims dies de la campanya l’ambient al carrer està molt tens. El succeït durant la visita de Rajoy a Reus, el malestar creat amb tanta baralla política, discussions que no aporten solucions, un discurs feixuc que no obre fronteres al diàleg i a l’esperança.

Ens cal un enteniment, que obri un horitzó en una òrbita de prudència i saviesa als qui ens toca matinar i suportar tota la calor d’un llarg dia de treball.

El debat electoral a TV3 em va refermar en les meves conviccions d’indecís. Vaig veure i sentir insults i paraules poc respectuoses. El llenguatge corporal d’algun dels assistents tampoc no em va impressionar.

Em pregunto: si entre ells es tracten d’una manera tan poc respectuosa, com ens tractaran a nosaltres? Sembla que serà igual, sense gaire respecte.

Em resultarà difícil donar la meva confiança a aquests partits que no han demostrat que el veritablement important són les persones i els seus somnis, els seus projectes, les seves il·lusions, el seu benestar.

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También