Solucions per al Banc d´Espanya

19 mayo 2017 18:09 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Comença a haver-hi força empenta per activar l’ús de l’edifici del Banc d’Espanya, situat al mig de la Rambla Nova i contemplat per milers de persones cada dia.

Obrir els jardins al públic ja és un bon començament (confiem en el compliment de la paraula). I totes les propostes que van arribant semblen engrescadores. Tothom hi pot dir la seva i això és enriquidor. El projecte de fer la nova oficina d’Informació i Turisme, crec que és molt important, ja que faria una molt bona impressió al visitant. Sempre comptant amb sales de vídeo, en què es veiessin les diferents festes importants de Tarragona: Tarraco Viva, Sant Magí, Santa Tecla, Setmana Santa, els Concursos de Castells, Carnaval, el Concurs Internacional de Focs, i tot el que fos realment important per a la ciutat i voltants. També hi hauria d’haver sales d’exposició i de conferències, zones de lectura, cafeteria-restaurant, entre altres.

Ara que tindrem un port de creuers, que es va consolidant, també hi podria haver temes marítims. Aprofito per dir que seria magnífic que el Port prengués part d’aquesta iniciativa ciutadana, ja que fa la sensació que disposa de fons monetaris, de la qual cosa l’Ajuntament va curt, o curtíssim (almenys això diuen).

Són molts els tarragonins que somien amb una ciutat que continuï millorant, però no que avanci a empentes i rodolons. Una ciutat neta, cuidada, segura i amb prestacions. L’última empenta l’ha de donar l’Ajuntament i naturalment amb algú haurà de pactar.

Maria Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari