Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion el voraviu

‘Suposo que tens clar que això s’ha acabat’

És ben trist que haguem de conèixer el que pensen de debò els nostres polítics a través dels seus lapsus quan fan declaracions o a través de les seves pífies a l’hora de manipular el mòbil

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Tuir del president Puigdemont. EFE

Tuir del president Puigdemont. EFE

Gràcies a l’objectiu tafaner d’un càmera de Telecinco hem pogut saber que Carles Puigdemont va enviar uns missatges de mòbil a Toni Comín en els quals deia que «el pla de Moncloa triomfa. [...] Suposo que tens clar que això s’ha acabat». La conversa escrita a través de l’aplicació Signal, més difícil d’interceptar que WhatsApp, continua dient: «Els nostres ens han sacrificat. Almenys a mi. Vosaltres sereu consellers (espero i desitjo), però jo ja estic sacrificat tal com suggeria Tardà». Tant Puigdemont com Comín han reconegut l’autenticitat dels missatges, però han criticat la difusió del contingut perquè «hi ha límits, com la privacitat, que mai s’han de violar». Comín ha insinuat i tot que presentarà una querella. Que no perdi el temps. Quan dos drets com el de la privacitat i el de la informació entren en conflicte, sempre preval el que abasta l’interès general. És evident que en el moment que vivim els missatges entre Puigdemont i Comín són de comuna afectació. A més a més, els missatges han estat capturats perquè Comín tenia la pantalla del telèfon activa en públic sense cap prevenció. Tanmateix és ben trist que haguem de conèixer el que pensen de debò els nostres polítics a través dels seus lapsus quan fan declaracions o a través de les seves pífies a l’hora de manipular el mòbil. Ja saben: això s’ha acabat.

Temas

  • el voraviu

Comentarios

Lea También