¡¡¡Suuuuuuuuuiiiiiiiiihhhhh!!!

Aquesta mena d'onomatopeia o alguna de semblant va ser la que va deixar anar Cristiano Ronaldo després de rebre la seva tercera Pilota d'Or

19 mayo 2017 23:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta mena d’onomatopeia o alguna de semblant va ser la que va deixar anar Cristiano Ronaldo després de rebre la seva tercera Pilota d’Or. Trist, lamentable, cutre, patètic, fora de lloc, vergonyós i indigne del que representa guanyar aquest guardó. A mi, en veure aquell espectacle, em va venir al cap la imatge del clàssic ‘xulo de piscines’. Sí, aquell personatge engominat, farcit de cadenes, pulseres i anells d’or barat, marcant musculatura i tirant els ‘trastos’ a tot el que es mou al seu voltant. Però és el que hi ha. Aquest noi té un problema d’egocentrisme molt greu. Ell i el seu grup de ‘palmerus’ que li riu totes les gràcies. Un col·lectiu format pel seu representant Jorge Mendes, el que va dir que CR7 és el millor esportista de tots els temps; Florentino Pérez, el president del Reial Madrid que quan el nen li diu que està trist es rasca la butxaca i li augmenta la fitxa. I la resta de ‘palmerus’ del vestidor blanc i la cohort de periodistes madrilenys afins.

Un col·lectiu que davant del domini aclaparador del millor jugador de tots els temps –Lionel Messi– es va posar a treballar de valent, fent grans operacions per netejar la seva imatge prepotent i xulesca, a més de grans campanyes per inflar les seves gestes. Això i atacar a tots aquells que intenten tocar el seu gran vedell d’Or. L’any passat l’objectiu va ser el president de la FIFA, Joseph Blatter , i aquest any el de la UEFA, Michel Platini. La Pilota d’Or, per a mi ha perdut la poca credibilitat que ja tenia. I no perquè el portuguès no sigui un gran jugador, que ho és, possiblement el segon millor del món, però si per tot el que envolta. Però el ridícul blanc ha tingut continuïtat aquesta setmana. Florentino Pérez ha tornat a fracassar en el seu intent d’intentar igualar –pel que fa a títols, perquè en quan a joc és gairebé impossible– el millor Barça de la història, el de Pep Guardiola. Després de perdre la Supercopa, dimecres va caure eliminat de la Copa davant l’Atlètic de Madrid. Amb el 2 a 0 de l’anada l’entitat havia preparat la tornada com si fos la final de la Champions. No diré res a de la sessió d’espiritisme de Roncero i la seva secta del diari As per invocar l’esperit de Juanito. Milers de persones van rebre l’equip davant del Bernabéu. Però un tal Torres, si, aquell que està acabat, els va prendre el pa del cistell i amb dos gols els va tancar la porta als morros. Per cert, va jugar CR7...?

Comentarios
Multimedia Diari