Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Tal faràs, tal trobaràs, o segons qui, no?

Whatsapp

«L’Audiència de Barcelona considera que de la investigació realitzada pel jutge instructor es desprenen indicis suficients per atribuir als imputats (Serra i Todó) un delicte d’administració deslleial... amb aparent abús del seu càrrec i en perjudici de l’entitat perquè van aprovar increments salarials dels seus màxims directius que no estaven d’acord amb la situació real de l’entitat i entorn de la greu situació de crisi econòmica per la qual travessava (...)».

Aquesta notícia, publicada en quasi tots els diaris el 16 d’octubre, m’ha decidit a fer aquest escrit, perquè els màxims directius de Caixa Tarragona, l’any 2010, tot i haver rebut, o estar a punt de rebre, ajudes financeres del FROB, van tenir la indecència d’augmentar-se el sou més d’un 30%, uns fets idèntics als de Catalunya Caixa. Confio que, si s’escau, la Fiscalia o l’òrgan que pertoqui a Tarragona, d’acord amb el que ha decidit l’Audiència de Barcelona, activi el procés per possibles indicis d’un delicte d’administració deslleial, fets que ja van ser denunciats i investigats, i que sembla que hagin quedat en l’oblit.

Seria molt trist que, gràcies a l’augment de sous que es van fer, els qui dirigien Caixa Tarragona (sembla que no massa bé, per cert) hagin plegat amb unes indemnitzacions abundants i, com a mínim, un pla de pensions milionari, tenint en compte que van ser contractats per reflotar i gestionar bé aquesta entitat.

Josep Maria Rovira Ferré (Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También