Tal faràs, tal trobaràs, o segons qui, no?

19 mayo 2017 17:20 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«L’Audiència de Barcelona considera que de la investigació realitzada pel jutge instructor es desprenen indicis suficients per atribuir als imputats (Serra i Todó) un delicte d’administració deslleial... amb aparent abús del seu càrrec i en perjudici de l’entitat perquè van aprovar increments salarials dels seus màxims directius que no estaven d’acord amb la situació real de l’entitat i entorn de la greu situació de crisi econòmica per la qual travessava (...)».

Aquesta notícia, publicada en quasi tots els diaris el 16 d’octubre, m’ha decidit a fer aquest escrit, perquè els màxims directius de Caixa Tarragona, l’any 2010, tot i haver rebut, o estar a punt de rebre, ajudes financeres del FROB, van tenir la indecència d’augmentar-se el sou més d’un 30%, uns fets idèntics als de Catalunya Caixa. Confio que, si s’escau, la Fiscalia o l’òrgan que pertoqui a Tarragona, d’acord amb el que ha decidit l’Audiència de Barcelona, activi el procés per possibles indicis d’un delicte d’administració deslleial, fets que ja van ser denunciats i investigats, i que sembla que hagin quedat en l’oblit.

Seria molt trist que, gràcies a l’augment de sous que es van fer, els qui dirigien Caixa Tarragona (sembla que no massa bé, per cert) hagin plegat amb unes indemnitzacions abundants i, com a mínim, un pla de pensions milionari, tenint en compte que van ser contractats per reflotar i gestionar bé aquesta entitat.

Josep Maria Rovira Ferré (Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari