Tarragona més bruta que mai

19 mayo 2017 22:23 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquesta carta va destinada a l’alcalde. Jo visc al carrer de Smith i em fa fàstic veure com està de brut, ple d’orins de gossos i d’adhesius de serrallers per terra i per tot arreu. Anem per parts.

No estic en contra dels animals, el que em fa enfadar molt és la falta de civisme dels amos, que permeten que s’orinin als fanals (en tinc una davant del portal que sempre està plena) i pels costats dels portals o de les façanes. Jo em pregunto: per què treuen a passejar els gossos per uns altres carrers que no són els seus? Perquè a ningú li agrada que embrutin el seu, doncs a mi tampoc. Sóc molt tarragonina i em fa molta pena i fàstic veure com està de brut el barri del Port. Hauria d’ invertir més diners en netejar aquesta zona, ja que cada dia està més bruta.

Ara passo al tema dels adhesius: no deien que estaven prohibides?, per què no se sanciona els anunciants? Embruten tot el que els sembla ( bústies, persianes, terra de les voreres) sense cap mena d’escrúpol, i ningú no fa res perquè això s’acabi definitivament.

Sr. Ballesteros, Tarragona és una ciutat molt bonica, però està tan bruta que no s’aprecia. Desitjo que amb aquesta carta el faci sortir a fer un tomb per la zona esmentada abans i ho solucioni. És molt trist veure parts de Tarragona ben netes i d’altres ben brutes. Reitero dient-li que el barri del Port està més brut que mai. Espero veure’l net ben aviat.

Cristina Español Puig

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari