Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona surt de ‘l’hora tèbia de la migdiada’

Tarragona avui desperta. I aquí està, orgullosa, protagonista, dempeus ben pinxa davant la mar. Benvinguts a la capital del diàleg, de l’entesa, de l’amor i de la pau. Tarragona.

Josep Ramon Correal

Whatsapp
Saúl Craviotto, un dels esportistes que participa als Jocs Mediterranis. EFE

Saúl Craviotto, un dels esportistes que participa als Jocs Mediterranis. EFE

Des d’avui fins al diumenge dia 1 de juliol, Tarragona serà protagonista de l’actualitat per motius esportius i per raons polítiques. Els malastrucs i desastrats, espècie molt prolífica a Tarragona, no se’n saben avenir. El cas és que, durant deu dies, Tarragona congregarà més de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats, un miler de jutges àrbitres i representants internacionals, més de mil periodistes d’arreu del món, alhora que mobilitzarà 3.500 voluntaris i serà protagonista diària dels canals de televisió Esport3 i Teledeporte. A banda de les inversions de l’Estat i de la Generalitat, que deixa a la ciutat un magnífic palau d’esports, la Diputació de Tarragona ha invertit deu milions d’euros en els 16 municipis que són seu de les diverses disciplines esportives. Del pressupost de 40 milions d’euros, el 55% és aportat pel patrocini d’empreses privades. Tot plegat s’hauria pogut fer molt millor i ens queda la recança de no haver sabut aprofitar prou ser la seu dels Jocs Mediterranis. Tanmateix, Tarragona, la més pacífica de les ciutats del Mediterrani, o com va dir el doctor Carles Cardó, «la ciutat que sempre viu a l’hora tèbia de la migdiada», avui desperta. I aquí està, orgullosa, protagonista, dempeus ben pinxa davant la mar, allunyant aquella gent sinistra. Benvinguts a la capital del diàleg, de l’entesa, de l’amor i de la pau. Tarragona.

Temas

  • El Voraviu

Comentarios

Lea También