Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tornada a l'escola

L’escola és un entorn de formació i creixement col·lectiu

M.Dolors Sardà

Whatsapp

L ’inici de curs és sempre una data carregada de nous projectes i de desitjos de futur. Les aules acullen els nens i nenes que fan una passa endavant en el seu procés d’aprenentatge i els equips docents de cada centre refermen el seu compromís professional, fent de l’escola un espai dinàmic i enriquidor que a partir d’avui es torna a omplir de veus. 

Més enllà d’uns equipaments on els nens i les nenes adquireixen coneixements, l’escola és un entorn de formació i creixement col·lectiu que dia rere dia ha d’afrontar el repte de donar respostes a les exigències de la societat: des de les aplicacions de les tecnologies digitals o la idea d’un mon global als reptes de la convivència. Formar els infants perquè puguin desenvolupar-se en una societat complexa i exigent com la nostra, fent de l’aprenentatge un espai d’accés al coneixement atractiu i suggerent, promovent alhora els valors fonamentals que ens identifiquen, des del respecte o el civisme fins a la no-violència, és una funció bàsica de l’escola que esdevé, sense cap mena de dubte, la llavor de la societat que tindrem en el futur. 

Des de Reus, fa anys que treballem perquè la comunitat educativa, és a dir, els professionals de la docència, les famílies i les administracions, puguem treballar plegats per donar resposta a aquest objectiu compartit, fent del diàleg i el treball conjunt una manera d’avançar en el present i cap al futur. 

És des d’aquesta voluntat d’implicació i de treball actiu que vull expressar el meu reconeixement als professionals de l’educació, que aquests dies tornen a fer possible la gran fita de l’inici d’un nou curs. I una vegada més, voldria expressar també el compromís de l’Ajuntament de Reus i de manera especial de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística perquè aquesta tasca, necessària i insubstituïble, pugui desenvolupar-se amb tot el suport, alhora que encoratjo les famílies a mantenir un any més la màxima implicació en l’educació dels seus fills i filles. A totes i a tots, bon inici de curs.

Comentarios

Lea También