Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 23:55 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Pujol, bajo sospecha

La juez del caso Pujol considera ‘sospechoso’ que su fortuna venga de una herencia. A estas alturas de la película, todos compartimos esa ‘sospecha’: la misteriosa herencia del exhonorable no ha sido probada, no la conocía ni su hermana y Pujol no ha aportado ni un solo documento de su existencia.

Muchos esperamos que se investigue un asunto tan oscuro pero nos tememos que Pujol se vaya al final de rositas. Entre los incomprensibles obstáculos que están poniendo Andorra y Suiza para facilitar información, la lamentable carencia de medios de nuestros jueces y la facilidad del interesado para tapar sus embrollos con la bandera de Cataluña como ya hizo en Banca Catalana, puede ser que todo acabe en agua de borrajas. Ojalá esta ‘sospecha’ no se transforme en una triste realidad.

Andreu Moreno

(Tarragona)

Agraïment a l’Hospital Sant Joan de Reus

El 15 de març de 2014, el meu marit i jo, embarassada de 35+6 setmanes, sense dubtar-ho ni un instant, vam anar a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La situació era urgent, ho sabia, el que no sabíem és que tindríem la gran sort de comptar amb la professionalitat de tot el personal que ens va arribar a tractar just entrar per la porta.

Avui que faig 40 anys volia donar les gràcies de tot cor a totes les persones que ens van ajudar a tenir el nostre fill i als qui em van intervenir. Gràcies per la rapidesa d’actuació, per la vostra dedicació i professionalitat, pel tracte rebut, pel suport en moments difícils... Gràcies en general a tots els metges del departament de ginecologia, als metges de la UCI, al personal sanitari que ens vau tractar durant la nostra estada i la prudència dels estudiants acompanyants, gràcies a tots els metges que també vau estar allí.

D’una manera particular sí que vull donar les gràcies a la primera persona que ens va atendre i a qui li vam donar un gran ensurt, la llevadora Marta Riba, a l’equip mèdic que em va operar Dra. Guillemat, Dra. Cosan, Dra. Aina, a l’anestesista Dr. Vicente Moreno, a qui li recordo la seva mà ferma i una veu que em va donar seguretat, la instrumentista Laura Romera, Núria C. Un agraïment molt especial a tot el personal de nounats per tenir cura del meu fill i la seva comprensió i el tracte que vau tenir amb el meu marit, que ho estava passant d’allò més malament; a tu Xavi, exalumne, que vas tenir cura del meu fill; gràcies a un infermer de la UCI que em va ajudar a sentir-me persona i no un tros de pell. Un especial agraïment a la doctora de la UCI Conchi, per la seva professionalitat i el seu tracte en moments tan durs per una mare que encara no coneixia el seu fill; gràcies a la infermera Mariona (de planta), que em feia les cures i em donava ànims; gràcies a la Maite, que em cuidava i m’alimentava; gràcies al suport de lactància de l’hospital (us faig saber que encara dono pit al meu fill tot i haver perdut una setmana a la UCI).

La família Casals Aymamí volem agrair a tots els qui treballeu a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus que avui puguem preparar d’una manera especial el primer Nadal amb el nostre fill. Bon Nadal també per a tots vosaltres.

Sònia Aymamí Fortuny

(Reus)

El atentado de Sídney

Las barbaridades cometidas y publicitadas por el grupo terrorista Estado Islámico (EI) en la guerra de Siria han encendido los ánimos de radicales de todo el mundo, que se han unido a sus filas o, como en el caso del atentado en Sídney, cometen acciones aisladas de castigo en los países de la coalición liderada por EE UU. España, al igual que el resto de la comunidad internacional, vive bajo la amenaza de un yihadismo extremista contra el que sólo cabe la colaboración activa, el intercambio de Inteligencia y mantener la guardia muy alta.

Xus D. Madrid

(Palamós)

Comentarios
Multimedia Diari