Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 23:02 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Juego de tronos

Con el detalle que ha tenido el dirigente de Podemos hacia el Rey Felipe VI, obsequiándole con la colección completa de la serie Juego de tronos, saltándose el protocolo, como quien va a la compra y pasa por delante de quien está haciendo la cola, me ha venido al pensamiento que quizás sea la persona idónea para mediar entre el presidente de Venezuela y el Gobierno de España.

Siempre teniendo en cuenta la amistad que le une al señor Maduro, no estaría mal que calmara los ánimos e hiciera una especie de puente de buena voluntad.

El Rey Juan Carlos I ya hizo callar en su día al presidente Chávez, aunque fuera en plan desenfadado.

En el caso que nos ocupa, creo que Pablo Iglesias sería suficiente para recordarle al señor Maduro que las buenas maneras siempre son la antesala de una buena relación.

Espero que le salga bien, porque de lo contrario contribuiría a otra caída de Podemos.

 

M.ª Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Reaccioni, Ballesteros

Aquest alcalde i aquests polítics de la ciutat deuen estar molt esgotats perquè durant aquests darrers dies sempre veig el mateix i les mateixes polèmiques: que si la façana, que si el mercat, que si el «smart grijander park in the night», que si farem una avinguda que es veurà des de l’estació espacial internacional i un llarg bla-bla-bla.

Arriba un punt en què tot el que diu Ballesteros és una quantitat de fum i una cantarella que ja no em crec. No li falten ganes, però li falta haver demostrat que pot acabar les coses. Per això em fa mal que intentin tornar-me a vendre la moto.

Fa quatre anys li vaig donar la meva confiança, perquè entenia que encara li quedaven coses a fer, però és que ara mateix miro enrere i no ha fet tot el que va dir que faria: que si 6.000 llocs de treball, que si tot sostenible i tot smart, que si una ciutat neta, que si cultura per donar i per vendre...

Senyor alcalde, se li agraeix l’etern somriure i el fet que cada cop que ens veiem em saludi, em recordi i petem la xerrada sobre temes pendents. Se li agraeix que em digui que s’està esforçant i que ho arreglarà.

El problema, amic Pep Fèlix, és que està esgotat i ara mateix necessitem gent nova, i amb la llista que presenta veig una Tarragona carrinclona i massa «de sempre».

No li defensaré altres candidats, però no em motiva gens el seu equip, mentre que veig altres candidats que van disparats i no paren.

No sóc gens sospitós de defensar el Partit Popular, i no els votaré, però els darrers dies m’està agradant veure com es desenvolupa l’Albert Abelló, almenys perquè ell em transmet ganes, i és independent, mentre que vostè em transmet que vol una miqueta més de cadira... però amb propostes que ha tingut vuit anys per complir.

M’ho està posant complicat per decidir-me, potser si hagués acabat les coses ho tindria més clar.

 

Roger Gordillo

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari