Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 22:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El reality ‘Life of Marbs’ de inminente estreno en la ITV británica

Si es cierto lo que se cuenta, los reallities españoles, por sugestivos, execlables y morbosos que sean, van a quedar obsoletos dentro de cuatro días. A quién se le ocurre (sólo cabe en cabezas anglosajonas) en los tiempos que corren regodearse de la vida ostentosa, denigrante y provocativa de unos protagonistas de ambos sexos, supuestamente mutlimillonarios y famosos bajo el cielo azul de Marbella...

Enhorabuena a Lime Pictures y a su masterchief Derek McLean por darnos a conocer el glamuroso, excitante y perverso mundo veraniego de Marbella de unos cuantos playboys y playgirls que no tienen otra cosa que hacer que demostrar lo desgraciados y miserables que somos los demás mortales al no poder comprar dos Ferraris a la semana, disponer de un ático con ocho dormitorios, jacuzzi y discoteca incluidos o lo más normal y no tan impactante como es usar champagne francés para abrillantar el reloj. ¿Será posible?

Yo me conformo con hacerlo con cava de Sant Sadurní d’Anoia. Pongo el punto final con una plegaria: Ruego a Dios que ninguna cadena de TV española se enamore de este reality show. ¿Es mucho pedir?

Pau Oena

(Tarragona)

‘Terrorisme acústic’

Avui us vull parlar d’un altre tipus de terrorisme. És el terrorisme acústic. Consisteix, com tots sabeu, a ocupar els carrers fins a altes hores de la matinada, comportant-se com a les 6 de la tarda i impedint el descans nocturn dels ciutadans, un dret bàsic!

Parlo de la meva ciutat, Tortosa. No, no fa falta perdre el temps amb trucades a la Policia local. És inútil. No vindran. Respecte absolut a la Policia, sempre ho he dit, però les autoritats que permeten aquest terrorisme acústic, són còmplices.

Jordi P. Casanova

(Tortosa)

Pensions i cultura de la vida

Des de fa dècades es va advertint al nostre país, sense massa èxit polític i social, de les conseqüències que tindrà en el sistema de pensions el baix índex de natalitat.

A finals de juny, quan es pagava l’extra als pensionistes, va ser el governador del Banc d’Espanya, Luis María Linde, que va tornar a avisar, en seu parlamentària, que en un futur ja pròxim no serà possible mantenir el nivell actual de les pensions si no es complementen, al llarg de la vida laboral, amb aportacions a plans privats.

La situació s’agreuja amb el progressiu creixement de les expectatives de vida, alhora que s’ha accentuat la tendència a la jubilació anticipada a través dels expedients de regulació d’ocupació. I és que sense naixements serà difícil mantenir pensions, almenys com fins ara.

Pedro J. Piqueras Ibáñez

(Girona)

Comentarios
Multimedia Diari