Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 22:12 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Las terrazas de la Part Alta

Soy una vecina de la Part Alta que no vivo en Tarragona pero con frecuencia vengo a pasar temporadas y cada vez encuentro la calle más llena de mesas, sillas y pizarras que no nos permiten transitar. Y lo que ya es peor es que la gente mayor, que son muchos los de la Part Alta, tienen más barreras para poder moverse con el peligro que esto supone para ellos.

Creo que el Ayuntamiento debería controlar con vigilancia diaria estas barreras en la vía pública para facilitar el paso sobre todo a personas con poca movidad por la falta de seguridad viaria que conlleva.

Maria Rosa Huber

(Tarragona)

Jocs Mediterranisi l’esport escolar

Des de fa algunes setmanes que llegim amb sorpresa el posicionament d’alguns grups de l’Ajuntament de Tarragona, envers els Jocs Mediterranis que s’han de celebrar a Tarragona l’any 2017.

Jo vaig ser esportista fa anys amb unes condicions que més val no recordar. Ara tenim, la gent de l’esport, la possibilitat de fer un salt endavant en tot els sentits gràcies als Jocs Mediterranis, amb una millora molt important de les instal·lacions, posant Tarragona a l’alturaa de les ciutats que poden donar un servei esportiu de més qualitat a la població, i poder fer de l’esport un dels motors econòmics. Vull manifestar tot el meu suport –segur que més gent hi estarà d’acord també– als Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 i demano que els que volen fer ‘política’ de l’esport primer vagin a veure competicions escolars i segur que canviaran d’opinió.

Joan Marçà Garcia

(Tarragona)

Vivir se ha puesto muy caro

Les agradezco que hayan publicado mi carta relativa a los anuncios de Tráfico. Sé que el espacio destinado a este fin es reducido y a veces se ven obligados a eliminar algún fragmento. En este caso me gustaría puntualizar una idea importante que ha quedado fuera de mi carta, y es que no ganamos para cubrir nuestros propios gastos, «más la parte que nos toca pagar del latrocinio generalizado que sufrimos en este país».

Porque no sólo vivir se ha puesto muy caro para lo que nos pagan; es que, además, entre todos tenemos que pagar también la avaricia de unos cuantos. Acabo con una reflexión de san Agustín: «En ausencia de justicia, ¿qué es la soberanía sino robo organizado?». Gracias.

Pilar Tena

(Tarragona)

La mirada de l’avi o de l’àvia

Igual que totes les edats de la vida, la vellesa també posseeix el seu encant. Com passa amb els vins de solera, són els anys els que van prestant la millor aroma i el millor sabor als afectes i sentiments, són els anys els que ens ajuden a trobar la serenitat d’ànim, l’equilibri emocional, els que fan possible la reconciliació definitiva amb nosaltres mateixos i amb els altres

Tots hem tingut ocasió de veure reflectida en la mirada profunda d’alguna persona gran, la serenitat tranquil·la que emana de la seva ànima. Qui no ha tingut aquesta sensació a l’haver observat alguna vegada, quan érem nens, la mirada de l’avi o de l’àvia? Penso que avui, Dia dels Avis, és un bon moment per fer present alguna d’aquelles mirades i tenir un agradable record, i si ja no està entre nosaltres enviar a Déu una oració per la seva ànima.

Davant d’aquestes sensacions de la realitat, cal exclamar: que bonica és la vellesa!

Pedro J. Piqueras Ibáñez

(Girona)

Comentarios
Multimedia Diari