Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 22:11 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aparcar a la platja Llarga de Tarragona

Una de les notícies de l’estiu és el caos a l’hora d’aparcar a la platja Llarga. És una de les platges més segures per anar amb nens, una platja d’arenes netes, fines i daurades.

Es pot accedir fàcilment i es pot deixar el cotxe al costat de la sorra. Fantàstic per a les famílies amb nens petits.

Gran extensió de sorra molt agradable per passejar a l’estiu i l’hivern. El que la fa segura als pares quan els nens es banyen és un petit desnivell molt a la vora.

Ben mirat el problema d’aparcar els cotxes és pel poc espai del qual es disposa.

Cal una revisió urbanística urgent. Tenim càmpings que ocupen quasi una tercera part de la platja, tenim apartaments a la vora de la sorra, tenim dos clubs de vela i uns quants restaurants. A sobre tenim llocs restringits per protegir la flora autòctona.

Crec que cal mantenir la vellesa de l’espai poc urbanitzat i buscar l’aparcament suprimint clubs, apartaments, càmpings i restaurants.

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

El tracte de PortAventura

Desapareixen –roben– les nostres dues motxilles de les taquilles de l’atracció Tutuki Splash. Les taquilles eren automàtiques i s’utilitzen fent servir un codi de 6 xifres per tancar-les, no era fàcil.

Després d’emportar-nos la desagradable sorpresa de torbar-nos la taquilla buida vam anar passant per diferent personal del banc on tots «qüestionaven» les nostres accions: si no havíem tancat bé la porta, si l’havíem obert dos cops, si sabíem com funcionaven les taquilles.

Un cop explicat i reexplicat ens trobem a les 10 de la nit la meva dona i les meves dues filles amb 10 euros, sense documentació i sense les claus del cotxe per poder tornar a casa. Vam preguntar què podríem fer en aquell moment.

La resposta va ser que ens poséssim en contacte amb la nostra asseguradora del cotxe i com a molt ens deixaven trucar per telèfon i donar-nos una ampolla d’aigua. «Busca’t la vida» en altres paraules. Aquesta no pot ser la resposta en aquests moments.

Vam haver de trucar una grua i un taxi per fer nit a Salou a casa d’uns coneguts sense poder tornar a casa. L’endemà ens vam haver de desplaçar al nostre domicili a buscar la còpia de la clau del cotxe i tornar per poder recollir-lo al dipòsit de la grua.

Tenint en compte que cada any paguem 4 passis anuals de tota la família, em sembla lamentable la resposta i tracte rebut.

Jordi Moya Expósito

(Badalona)

La factura (abusiva) de la luz

Para empezar pido perdón por no haber sabido entender eso de la «recuperación económica» que día tras día no explican nuestros queridos políticos de logo de la gaviota. Ahora ya lo entiendo perfectamente.

En julio de 2013, con un consumo de 244 kWh me cobraron 65,56 euros en la factura de la luz. En julio de 2015, por 222 kWh, me facturan 83,61 euros. Es un aumento de un 40,19% sobre la tarifa de 2013. Mi salario no sube nada. Pero supongo que el salario de los currantes no pertenece a la «recuperación económica».

No pasa nada. Si hay que pagarle unas buenas vacaciones al presidente de FAES, pues nada, a mandar, que para eso estamos en ésta época que parece la segunda parte de Los Santos Inocentes de Miguel Delibes, aunque a mí me gustaría ver a Aznar, de «vacaciones» por La Haya.

Andrés J. Moreno Cañizares

(Vila-seca)

Comentarios
Multimedia Diari