Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Totes les cartes del dia

Whatsapp

A-27 Tarragona-Montblanc, nos toman el pelo y el dinero

Una autovía que no ejerce como tal, ya que hay que ir a 100 km como máximo. Creo que nos toman el pelo, porque además de no saber cuándo la van acabar, no puedes ir como normalmente vas en una autovía. Todo para que luego sin ningún aviso te esperen los agentes del orden y te pongan una multa por velocidad indebida. Así que a todo el que se le ocurra ir por esa vía A-27, no pase de 100 km, porque sin previo aviso, «velocidad controlada por radar», le caerá una multa y retirada de puntos por ir a 120 km. Así va nuestro país.

Rafael García

(Tarragona)

Molt Patrimoni Mundial i poca neteja

Aquest escrit va dirigit a les persones que prenen decisions a la meva ciutat, Tarragona. Ells no deuen passejar gaire per la nostra ciutat, i si ho fan, només pel nucli antic i la Rambla.Si sortim d’aquests llocs, ens adonem que els carrers deixen molt que desitjar, voreres molt brutes. No se sap quan va passar per última vegada la brigada municipal netejant, i posaré exemples: part baixa (c/Reial i voltants), els voltants de la plaça de braus i segurament que molts altres. Tan malament està el pressupost que esperen que plogui per netejar els carrers? No cal tanta aigua al nucli antic i la Rambla, i cuidar tothom per un igual. Els impostos municipals surten de tothom i aquests no marxen a Madrid. Més serietat i tracte igual.

Jaume López

(Tarragona)

Les notícies polítiques a la televisió, avorridíssimes

Sí, perquè sembla que a més de veure l’enrenou que s’ha organitzat –i que no para– de reunions per aquí, trobades per allà… sembla que els politics ens prenguin el pèl. I nosaltres davant de la pantalla amb la boca oberta i ulls vius per intentar veure cap a on van els trets i cap a on es decanta la cosa. Però és inútil. Ara sembla que s’han posat d’acord, ara que no… PSOE vol Pablo Iglesias, Pablo Iglesias no vol PP, PP vol Ciutadans, Ciutadans no vol Podemos, Podemos no vol Mariano Rajoy, Mariano Rajoy no vol Pedro Sánchez i al revés... la CUP va fent ‘la puta i la Ramoneta’… ERC està enmig i per governar votaria al dimoni, etc. En fi, amics meus, que això és una olla de cols. Potser a altres països passa el mateix, però jo em queixo d’Espanya, que és el que m’importa. O no? Que com s’acabarà? Segur que no a gust de tothom! I segur que més de la meitat dels ciutadans no haurà votat al nou president de Govern que surti. Llavors és lògic preguntar-nos de què serveix votar al Pepito, que em convenç com a polític i com a persona, si després s’ajunta i governa amb el Peret, que no el puc veure ni vaig votar…

Pau Òdena

(Tarragona)

Gent solidària

El dissabte 20 de febrer la parròquia de Vistabella va organitzar un concert solidari per a la restauració de l’església del Sagrat Cor, una obra modernista de l’arquitecte Jujol, col·laborador i deixeble d’Antoni Gaudí, que va ser construïda el 1923 pels mateixos veïns i actualment necessita una restauració.

El concert es va fer al Casal Cultural de la Secuita, on van actuar el grup de gralles i timbals de la Secuita, la banda de música de Turó, la banda infantil Unió Musical de Tarragona i la banda BigBand BUMT. Al final del concert totes les agrupacions ens van fer gaudir d’una cançó titulada Papagayo. Al concert totes les bandes i el grup ens van ensenyar un repertori molt extens, des de la BSO de Star Wars i Els Muppets fins a Mozart, la tarda va ser molt intensa i entretinguda, i tots vam gaudir del so de molts instruments. Els barrufets de 4t, 5è i 6è de Turó més que una orquestra semblaven un cor al galliner, tot i així, el concert va resultar tot un èxit d’assistència i aplaudiments.

Va ser una iniciativa que ajuda a sentir-se responsable de l’altre i de la seva situació, i una forma concreta d’ajudar de forma altruista i desinteressada. Tots vam guanyar.

Núria Castilla Torrens

(Constantí)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También