Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 19:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Señor cajero automático

Vaya sorpresa que me llevé cuando fui a Catalunya Caixa, antes llamada Caixa Tarragona. Hace 44 años que soy cliente de dicha entidad, y me pasó lo siguiente.

Joaquín, me dice la interventora, la comunicación que tenemos con tu libreta se ha terminado. Con toda la amabilidad del mundo, me dijo que tenemos que salir a la calle y allí te presento una máquina a la que llaman cajero automático. Me dio un número, y le dije que para qué era eso.

Respuesta, que era para ponerme en contacto con él. A mí este señor cajero automático no tendrá el sentimiento y la conversación de persona a persona.

Mi escrito es para decirles a estas personas que trabajan detrás de los vidrios del cajero que se ha terminado nuestra conversación, de cuando me preguntaban por mis nietos, mis familiares, qué tiempo hace, etc. Creo que a algunos de vosotros les ha podido pasar lo mismo.

Joaquín Descarrega Llop

(Gandesa)

Val la pena i és rendible la línia d’autobusos 13

Jo no ho he vist, però em faig portaveu de diverses persones que m’asseguren que aquest bus número 13 –ja és mala sort– sempre va buit o com a molt el xofer i dos o tres viatgers. N’és conscient l’EMT d’aquest fet o passa de llarg? Tinc entès que la ruta que fa és des de Santa Tecla Llevant fins a Entrepins i viceversa.

Perdonin, però no conec massa cap dels dos indrets, això sí, alguns dels llocs per on passa... Platja Llarga, L’Arrabassada, Cala Romana, Solimar... Sense voler fer la punyeta als pocs usuaris de la línia 13 haig de fer una pregunta a l’EMT, al cap d’Urbanisme o Transports Públics de l’Ajuntament de Tarragona o, fins i tot, a l’alcalde.

Tants calés sobren a les arques municipals que es poden llençar implantant una línia de busos escandalosament poc rendible i totalment deficitària? És que a mi, senyors de l’Ajuntament –em queixo– per què, sense pujar-hi ni fer-ne ús, també em costa diners, eh?

Pau Òdena (Tarragona)

Creuers a Tarragona? I el comerç què?

Dimecres va arribar un creuer al Port, crec que és el primer de l’any,... pel comerç de Tarragona com si no vingués. És una pena que els comerciants de Tarragona no reaccionin, segurament molts ni s’han assabentat malgrat que existeixen no sé quantes associacions de comerciants.

Què cal fer per reactivar el comerç, almenys, al centre de Tarragona (per començar des d’algun lloc)? Ni l’Ajuntament (que hauria d’ajudar que la vida comercial de la ciutat es reactivés) ni la premsa local se’n fan ressò, perquè els comerciants se n’assabentin.

Per què volem creuers a Tarragona? Ser Patrimoni de la Humanitat (segur que té un cost que paguem tots) i els esforços econòmics públics perquè aquests creuers vinguin a la nostra ciutat haurien de repercutir de principi en el comerç de Tarragona.

Les associacions de comerciants i també l’Ajuntament i la premsa local haurien de posar-se les piles i donar suport al malmès comerç de la ciutat. No tot és cobrar impostos i no serveix de res donar la notícia dijous del fet que dimecres arribà a Tarragona un creuer.

Jordi Porta (El Catllar)

Comentarios
Multimedia Diari