Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 16:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Lola ha marxat

Dilluns passat, la Lola va decidir marxar. Estava cansada. Vuitanta-nou anys són molts anys. Anys viscuts amb molta intensitat, però sempre contenta. La seva feina, la seva família i les passejades per la seva estimada Tarragona les recorda molta gent.

Els darrers anys els va passar a Sanitas, una residència per gent gran al bell mig de la ciutat. Ens va costar molt decidir de portar a la Lola a aquest lloc, però ho vam encertar del tot. Les persones d’allí la recorden amb afecte i estima, el mateix que ella els hi tenia. Les tardes de dòmino al casal, el bingo, les manualitats, el jardí, la perruqueria de cada dimecres, les cançons amb el Pepe...

Tothom sempre ha tingut una rialla i una carícia envers ella. Al final, quan ella ja no baixava, la pujaven a veure molts dels cuidadors que havien estat sempre pendents.

M’agradaria que aquest fos un petit homenatge a totes les persones que han fet molt agradable l’estada de la Lola en aquest centre: el Marcos, la Fina, la Maribel, la Paula, el Toni, la Manuela, la Marta, l’Ariel, l’Òscar, el Rafel i tots els infermers amb les doctores, el Joan i la Roser del casal, el Roger, les persones de l’entrada que sempre et reben amb un somriure, el director, la Bianca i tota la gent que ha estat pendent sempre d’ella... Segur que em deixo algun nom, però aquest petit homenatge és per tots vosaltres. Moltes gràcies i endavant amb la vostra feina.

Olga Arnau

(Filla de la Lola. Tarragona)

Vergonzosa organización de la maratón

Vergonzosa la organización del recorrido de la maratón del pasado domingo 22 por parte de las autoridades. Somos residentes en la urbanización Mare Nostrum de la Arrabassada y cuál ha sido nuestra sorpresa cuando al ir a salir a las 9.30 h para coger un tren a las 10.10 h hemos comprobado que estábamos encerrados por todos lados sin ninguna salida posible. Las personas con las que habíamos quedado aquí para ir juntos en solo coche tampoco han podido llegar. Hemos llamado al 092 y no nos han dado solución. Preguntando a un Guardia Urbano que pasaba en moto, nos ha dicho ¡que fuésemos andando! ¡6 personas andando con las maletas desde la Arrabassada a la Estación! ¡Vaya solución al ciudadano! ¡Qué forma de reírse de nosotros!

Por supuesto, hemos perdido el tren con todo lo que eso conlleva. ¿Cómo se puede dejar atrapada así a la gente sin ninguna alternativa? ¿Y si hubiese habido una urgencia médica? ¿Y si hubiésemos tenido reservado un vuelo o una boda? Repito, ¡vergonzoso!

Benjamí Ferrer

(Tarragona)

Fred fins a menys 30 graus

Inundacions, ventades, nevades que han portat gairebé tot Europa i bona part d’Espanya a un clima cruel.

I Reus? Fresqueta però res més. A més: ni contaminació, gràcies al nostre ventet «en Joanet de Prades». Aquesta contrada: Reus, Salou, Cambrils, Tarragona, Vila-Seca, etc., és realment privilegiada i nosaltres no ens n’adonem perquè hi estem molt acostumats.

Crec que els nostres Ajuntaments i Patronats ja es fan valer per a afavorir el turisme fora temporada. No és que no hi hagi altres regions bones (el sud d’Itàlia, la Costa del Sol i nord d’Àfrica) però la nostra n’és una i l’hem d’aprofitar. I més amb el Ferrari i la pròxima BCN WORLD o similar, que per fi vindrà perquè se’n cuida la Generalitat, amb l’oposició inexplicable d’un partit treballista com diu que és la CUP!

Francesc Font de Rubinat

(Reus)

Regresión

¿Qué les ha pasado a los cinco continentes que confluyen diariamente por las calles de Nueva York, votando más de uno a un reaccionario llamado Trump a sabiendas de que destruirá todo el avance forjado? Siendo Estados Unidos una madre que se desvive por sus hijos adoptivos, el amor debe ser recíproco.

María Josefa Delgado Cordón

(Torredembarra)

Comentarios
Multimedia Diari