Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 16:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Se’ns refum

Nova onada de detencions pel presumpte finançament irregular de CDC. Segur que no té res a veure amb el judici que comença dilluns, ni amb el que es va dir ahir a Madrid (precintes i altres), i que aquestes actuacions són totalment independents i casuals, etc.

Però, quantes «casualitats» d’aquestes portem?, més que l’«abuelo» de Castelló amb la loteria! De tota manera, a hores d’ara, ja haurien de saber que tot això se’ns refum, que ens és igual que algun dirigent pretèrit o actual del país no tingui les mans absolutament netes, és també per això que volem un país independent i nou i no pararem fins a aconseguir-lo.

Ah!, i que no se’ns sorprenguin massa, que es fixin que potser no som tan diferents d’ells perquè si a nosaltres no ens importen aquestes històries, està demostrat que ells tampoc fan gaire cas dels fets més o menys «reals», dels sobres, de les seus fetes amb diner negre, dels discs trencants, de les portes giratòries, en fi, de la corrupció molt i molt a l’engròs... perquè els continuen votant!

Agustí Vilella i Guasch

(Cambrils)

Aclaraciones de Cofidis

Al hilo de lo publicado en esta sección el 27 de enero, en relación a las ofertas de crédito, y en particular a una de Cofidis, y en concreto a cómo deben proceder los consumidores para no recibir publicidad comercial, queremos manifestar los siguientes aspectos:

Cofidis lleva 25 años dando crédito ininterrumpidamente en nuestro país, para que las personas puedan llevar a cabo sus proyectos. Más de 2 millones de españoles han tenido un crédito con nosotros a lo largo de este tiempo y nuestros índices de satisfacción, que medimos regularmente, nos indican que un 97% de nuestros clientes están satisfechos con nuestros servicios.

Lamentamos profundamente que al Sr. Franco Crespo le moleste la publicidad que le hemos enviado sobre nuestros productos. Para dicho envío hemos utilizado un fichero propiedad de una tercera empresa en el que previamente verificamos que se cumpliesen los requisitos necesarios a nivel de Ley de Protección de Datos. Asimismo en la comunicación enviada al Sr. Franco, consta el nombre y dirección del titular de dicho fichero y el procedimiento para darse de baja.

Instamos al Sr. Franco Crespo a ponerse en contacto con dicho propietario para ejercer su derecho de baja u oposición, o si lo prefiere estamos a su disposición para asesorarle sobre dicho procedimiento a través de nuestro servicio de Atención al Cliente: attcliente@cofidis.es

Juan Sitges (director general de Cofidis España)

L’Ajuntament de Tarragona no ens deixa reciclar

n Visc a la Via Augusta i cada cop que vagi a tirar les escombraries em trobo que el forat per tirar la bossa de brossa és massa petit i l’he d’acabar tirant al contenidor de rebuig. Desconec si només passa a la meva zona o a tota Tarragona.

Fa uns anys va trucar una dona a casa donant gratuïtament unes bosses de brossa molt petites i un contenidor i ja em vaig queixar que l’obertura dels containers per brossa orgànica era molt petita. Al cap d’uns dies es va arreglar, però després van tornar a ficar l’obertura petita.

El meu missatge és que l’Ajuntament està malgastant fons públics en ximpleries i d’amunt no deixa reciclar. La bossa ha de ser mida normal, ja que cap família pot utilitzar bosses petites si no vol anar a tirar la brossa 20 vegades al dia. La dona que va venir va cobrar de l’Ajuntament i el que regalava costava diners, es va tirar diners públics per empitjorar el servei.

La ciutat de Tarragona està pitjor que mai, amb moltíssim deute i amb impostos altíssims. I, per cert, els Jocs Olímpics, jo com la majoria dels ciutadans creiem que no els volem pels diners que es perdran i pel deute que es generarà, que ja sabem que s’han destinat molts fons, per exemple, a representants que no han servit per a res, però sí per pagar sous i cotxes oficials.

Demanem als polítics que no intentin fer res, que quan fan alguna cosa és per anar a pitjor.

Joan Borràs (Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari