Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 16:27 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agraïment a l’Hospital Sant Joan de Reus

Recentment hem patit la pèrdua del nostre familiar Alfons Franco Lozano a l’Hospital Sant Joan de Reus arran d’un procés agut que finalment, després de molts dies, no va poder superar.

Volem amb aquestes senzilles i sinceres paraules reconèixer la professionalitat i la bona atenció personal donada, molt més enllà del deure, de part del Dr. Gabriel de Febrer en primer lloc, de les Dres. Glòria Otón i Carme Martínez, així com de la Sra. Sílvia Jara, responsable d’infermeria, i la Sra. Carme Cros, coordinadora de treball social, sense oblidar ni per un moment tot l’equip d’infermeres i de personal auxiliar de l’Àrea Sociosanitària de l’hospital i el seu tracte exemplar, i més considerant la complexa situació que viu la Sanitat en el moment present.

Lídia Figuerola Franco,

família i amics

(Reus)

La ley

Según la RAE, ley significa: «Precepto dictado por la autoridad competente, en que se manda o prohíbe algo en consonancia con la justicia y para el bien de los gobernados».

No entiendo como hay algunos políticos que no respetan la ley, que son leyes que ellos mismos dictan para que todos los ciudadanos las cumplan.

Recordad, políticos, que se os han elegido para administrarnos y no para que hagáis con los ciudadanos y con sus impuestos lo que os dé la gana.

Imaginaros que los ciudadanos tomamos ejemplo de algunos de nuestros políticos y decidimos hacer como vosotros, ignorar las leyes que nos imponéis. Dejaríamos de pagar el IBI, la basura, impuestos de circulación, agua, luz, gas, multas de tráfico y los pobres que no tienen vivienda ocuparían esos carísimos edificios que ocupáis para mal gobernarnos, etc., etc.

¿Sabéis qué pasaría?, pues es muy fácil, dejaríais de cobrar esos vergonzosos sueldos y lo digo por excesivos, tendríais que abandonar esos magníficos despachos en lujosos edificios, vuestros coches oficiales, os quedaríais sin esas generosas dietas, etc. y, lo que es peor, tendríais que poneros a trabajar como el resto de ciudadanos.

Hoy por TV salía Artur Mas camino del Tribunal Supremo de Cataluña diciendo que se juzgaba a Cataluña y yo digo: mentira, se te juzga a ti, no empieces como tu antecesor, que mira cómo ha terminado.

Si hay algo sabio en este país es el refranero y hay uno que dice: ‘Cuando los que mandan pierden la vergüenza, los que obedecen pierden el respeto’, y vosotros cada vez tenéis menos vergüenza y se os respeta menos.

Agustín Bessa Gaspar

(Tarragona)

Exigim respostes a l’EMT

Són diverses les cartes publicades al Diari de Tarragona per part d’usuaris i ciutadans sol·licitant una urgent millora en el manteniment dels autobusos de l’EMT i una necessària renovació. Assumeixo les exigències dels conciutadans, constatant un silenci cridaner tant per l’Empresa –Gerència– com pels representants dels treballadors. No és bona ni adequada la resposta del silenci. Igualment, per notícies aparegudes, l’any passat es va fer una convocatòria de conductors per cobrir 20 places i, si no són errònies les informacions, n’han entrat més de 20. Per què no s’ha fet una convocatòria nova? És legal això? D’una altra banda, com està la situació de l’exgerent? Senyora presidenta o senyor gerent, si us plau, preguem una resposta clara i ben aviat.

Dídac Feixes Puig

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari