Totes les cartes del dia

19 mayo 2017 16:20 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La multicopista

Recordeu la multicopista?; difícil per als joves, però en una època no tan llunyana era indispensable. Per comprar un aparell tan rudimentari com aquell (llavors no ho era, clar) s’exigia el certificat de penals... perquè la llei ho deia!; el règim dictatorial del «generalísimo» en la seva lloable intenció de preservar-nos de les maldats i les infàmies que es poguessin propagar massivament, volia saber en quines mans queien aquells aparells diabòlics i va fer les lleis adients.

Em ve això al cap quan llegeixo que l’omnipotent vicepresidenta del Govern d’Espanya diu que es necessita controlar el tema de l’honor i no-sé-què-més en l’àmbit digital i de les xarxes socials, i que pensen fer una llei per limitar-ne sinó l’ús, que ja ho veurem, almenys els continguts.

Algú em pot dir quina diferència hi pot haver entre la història de la multicopista i aquesta idea que balla pel cap del Govern de l’Estat? Ep!, tinguem en compte que aquella era legal i la que ens ve també ho serà. Legal no és sinònim ni de lògic ni de just.

Agustí Vilella i Guasch

(Cambrils)

La vacuna del papil·loma humà, fora del calendari de vacunacions

Segueixen les investigacions en l’àmbit d’aquesta vacuna venenosa i mortal. El dia 1 sortia publicat que s’han trobat partícules i substàncies a les vacunes de metalls pesants. També es relacionen malalties autoimmunes i càncer... són elements químics que presenten una densitat alta i són tòxics per als éssers humans.

La meva filla tenia 29 anys i era una noia sana, plena d’il·lusions, somnis, projectes. Ella esperava un fill, que era la seva alegria. La 3a dosi de la vacuna li va ser administrada estant embarassada.

Però en aquest escrit no vull qüestionar les negligències per part del metge (ginecòleg) que la portava... ja ho vaig fer al seu dia, encara que mai oblidaré que a la meva filla i al meu nét els van matar. Segurament s’hauria pogut evitar si haguéssim tingut la informació que calia per part del metge.

Com a mare impotent que em sento em pregunto: Per què avui dia el Ministeri de Sanitat no vol reconèixer els danys, els efectes adversos mortals que està provocant aquesta vacuna? Les estadístiques diuen que són aproximadament 400 morts de noies que han sigut víctimes d’aquests efectes, entre elles la meva estimada filla. Em sento tan impotent, que no em puc creure que avui dia no paren això.

S’està lluitant des de l’Associació d’Afectats per la Vacuna, que està a València, perquè el Ministeri de Sanitat reconegui que aquesta vacuna no solament és un fracàs, sinó que és un risc de salut pública, per totes les malalties i morts que està ocasionant.

Metges, informeu i deixeu llegir el prospecte de la vacuna i que la persona puga valorar i ser conscient de les contraindicacions que té, i llavors amb la seva llibertat que la pacient puga decidir. No digueu de paraula que la vacuna és bona, com li van dir a la meva filla. Si us plau, honestedat per damunt de tot.

Una mare impotent, amb moltes preguntes i cap resposta.

Dolors Alonso Obiol

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari