Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Totes les cartes del dia

Whatsapp

L’hotel que va rebutjar un grup de persones amb Síndrome de Down

Escric aquest comunicat en referència a la notícia que va aparèixer publicada el dia 21 d’abril del 2017 al Diari de Tarragona.

La notícia fa referència a uns fets que van succeir el passat 13 d’abril sobre la cancel·lació d’una reserva, sense justificació prèvia, per part de l’hotel Roca de Vinaròs a un grup de persones amb Síndrome de Down.

Arribats en aquest punt, em plantejo quin és el vostre posicionament i/o actuació envers aquesta realitat; és a dir, un cop aquest fet ha succeït i ha quedat en mans de la Justícia, fins a quin punt teniu l’obligació i/o interès en fer un seguiment a les notícies que es publiquen al vostre diari i publicar, doncs, la resolució dels diferents casos que mereixen un seguiment?

En el cas que ens ocupa, em pregunto quin ha estat el desenllaç d’aquesta situació; és a dir, hi ha alguna novetat respecte a aquesta denúncia que ha rebut l’hotel? Ha reaccionat aquest demanant disculpes per les seves actuacions? I el Patronat de Turisme Valencià, ha mencionat quines han estat les mesures pertinents que estaven prenent?

Probablement, aquest interrogant és aplicable a moltes de les notícies que publiqueu, però al meu entendre, és important que els vostres seguidors/es tinguin l’oportunitat d’estar actualitzats amb el seguiment de les diferents notícies que aneu publicant.

Maria Buera Prius

(Estudiant universitària

d’Educació Social de la

UOC, Reus)

No puc anar a votar

Estava jo prenent una cervesa a la plaça Verdaguer, a Tarragona, quan em va cridar l’atenció un nen que estava al parc infantil amb el seu pare i li fa aquesta pregunta:

–Papa, per què cada dia ens hem d’esperar tant per pujar al gronxador?

–Només n’hi ha dos i hi ha molts nens –li diu el pare.

–I per què no en posen més? –diu el nen.

–Perquè no hi ha lloc.

–I per què no hi ha lloc?

–Perquè la plaça no és prou gran per a tot.

–I per què no agafen més tros de la plaça?

–Perquè no es pot i prou –va contestar el pare per tancar la tanda de perquès que s’havia iniciat.

Que equivocat que anava. Al cap d’uns minuts el nen hi torna.

–I per què no en fan un altre, de parc?

–Perquè no tenen més espais –diu el pare.

El nen es va dirigir al seu avi que estava amb ells i diu:

–Avi, tu vas dir l’altre dia que en farien un al carrer Ixart.

L’avi va contestar:

–Sí, però no el fan perquè a l’Ajuntament no tenen diners.

–Però si tu vas dir que l’Ajuntament va assegurar que abans de Santa Tecla del 2016 en posarien un en aquell tros que no passen cotxes. I perquè si ho van dir, ara no tenen diners? –diu el nen.

–Perquè els necessiten per a altres coses –respon l’avi.

–I per a quines coses els fan servir? El papa diu que paga molts diners d’impostos a l’Ajuntament –torna a insistir el nen.

–Potser per fer l’estudi del destí del Banc d’Espanya i els Jocs del Mediterrani del 2018.

–I per què servirà el Banc d’Espanya i els Jocs?

L’avi, ja una mica cansat, li explica que el Banc encara no saben ben bé a què destinar-lo i per això es gastaran 100.000 € per veure què s’hi pot fer, en lloc d’aprofitar un estudi gratuït que ja està fet. I els Jocs encara no està massa segur que es facin el 2018.

El nen hi va tornar:

–I per què no treuen una mica de diners d’aquestes coses i ens fan parcs per als petits que costaran menys?

Els dos grans, ja molt neguitosos, li van dir al nen:

–Mira, un dia d’aquests et portem a l’Ajuntament, demanes pel regidor que correspongui i tu li fas totes aquestes preguntes.

I ara ve el millor de la conversa. El nen respon:

–Veig que tots dos sou molt tontos. Vosaltres creieu que em farà cas? Jo encara sóc petit, no sóc important i no puc anar a votar.

Josep Romeu Torres

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También