Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Totes les cartes del dia

Whatsapp

El passeig de les Palmeres

Han desaparegut tres arbres del passeig, que se suposa deuran replantar quan sigui el temps, però de moment fa molt mal efecte veure buit aquell gran espai, on hi havia uns bells arbres que donaven bona ombra. Tampoc s’han reposat les palmeres que van morir al temps de la plaga que molts van patir.

Encara que la ciutadania no ho comuniqui, això no vol dir que l’observança passi de llarg. Ho comenten entre els amics i estan ressentits del poc cas que es fa per a conservar en perfectes condicions aquest privilegiat lloc.

També s’ha comentat la utilització del raconet on abans hi avia uns ànecs, i convertir-lo en un pipicà, ja que cau apartat d’on s’asseu la gent i pot donar bon servei als gossets que passegen per l’entorn i tranquil·litat als seus amos.

Són petits detalls que no costa molt de fer, però treuen la sensació de deixadesa que donen alguns indrets de Tarragona.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Algú no entén els rètols de trànsit?

El PP, PSOE (PSC) i C’s, sempre preocupats pel cost d’estelades, pancartes, samarretes i altre material que es pugui utilitzar per promocionar la independència sense tenir en compte que aquest material no el paga la Generalitat, sinó que surt de l’ANC, d’Òmnium, d’altres entitats, o directament de la butxaca dels particulars; clar que per a ells és un detall sense importància qui ho pagui quan del que es tracta és de torpedinar el procés.

Ara aquests partits en algun ajuntament català del Baix Llobregat, a més de la ciutat de Lleida, acorden espanyolitzar el text dels senyals de trànsit, cosa que deu valdre força més que pancartes o samarretes i que, a més, sens dubte, anirà a càrrec de l’erari públic.

Això no és malgastar?; això és emprar correctament el diner públic?; quina és la raó?; algú no entén els rètols?; si jo els entenc en castellà, qui no ho entén en català?; són textos amb quatre o cinc paraules màxim!; es tracta de marcar el terreny com (amb perdó) els gossos que es van pixant per les cantonades? Paper lamentable i ridícul el dels edils que prenen aquests acords.

Agustí Vilella i Guasch

(Cambrils)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También