Treball en equip per millorar la ciutat

L'esport i el treball en equip permet afrontar reptes importants de la nostra societat

19 mayo 2017 20:00 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

En els pocs dies que porto al capdavant de la Regidoria d’Esports i de la societat municipal Reus Esport i Lleure, he tingut l’oportunitat de viure, en menys d’una setmana, tres fets que evidencien les diferents i positives cares de l’Esport: la Copa del Rei d’Hoquei Patins Reus 2016, el suport al projecte Targeta Verda de diferents esportistes i la presentació del projecte Rios de Vida que s’impulsa al barri Sant Josep Obrer de Reus.

Totes aquestes accions tenen un fet comú: treballar en equip per assolir un objectiu. A la Copa del Rei, treballant amb el Reus Deportiu, la Federació Catalana i Espanyola de patinatge i l’equip de Reus Esport i Lleure, amb l’objectiu de desenvolupar una bona organització i donar visibilitat a la ciutat i al seu esport.

El suport d’un nodrit grup d’excel·lents esportistes encapçalats pel mateix Sergi Roberto amb l’objectiu d’apadrinar la Targeta Verda, un projecte desenvolupat pels professionals de Reus Esport i Lleure SA i amb l’impuls del Consell Esportiu del Baix Camp. Aquest projecte l’aplicaran la resta de Consells Esportius de Catalunya, implementant-se a tot el territori català en el marc dels Jocs Escolars de Catalunya.

I finalment un projecte social organitzat per Tu Refugio, amb la col·laboració i participació de l’Associació Gitano-Catalana Sant Josep Obrer i l’Associació de Veïns Primero de Mayo, amb el suport d’una coneguda marca comercial de material esportiu situada al mateix barri.

Tres projectes molt diferents que recorden que l’esport i el treball en equip permet afrontar reptes importants de la nostra societat i de la importància de la política esportiva que va més enllà de la competició, com un pilar fonamental del desenvolupament social i, en definitiva, de la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Comentarios
Multimedia Diari