Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un ciutadà compromès

Carles Pellicer i Punyed

Whatsapp

Impulsor de les Olimpíades Escolars del Reus Deportiu, des de la seva estreta vinculació a les entitats esportives de la ciutat i col·leccionista amb múltiples facetes, Miquel Salvadó va ser una d’aquelles persones que al llarg de la seva vida va ser capaç de dedicar il·lusions i energies a projectes polítics, socials i esportius de caire divers, sempre ancorats en la voluntat de fer país i de treballar per la seva ciutat, ja fos a cavall de la història o bé obrint portes i finestres a les generacions més joves.

Profundament implicat en el moviment associatiu de la ciutat, i també en la vida política local, expressant tothora la seva gran estima per Reus, la seva empremta és fàcil de resseguir en els cercles professionals i cívics on va ser present, en els quals ahir es va rebre amb una profunda tristesa la notícia de la seva mort.

Com a alcalde de Reus, com a reusenc i com a company en alguns dels projectes en què va participar al llarg de la seva vida, des d’aquestes pàgines vull expressar el meu reconeixement i el meu record a la figura de Miquel Salvadó i a l’exemple que ens deixa com a ciutadà militant, actiu i compromès amb la seva ciutat.

Gràcies, Miquel!

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También