Un fracàs polític

19 mayo 2017 18:19 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El debat d’investidura de Rajoy va tornar a fracassar. Penso que caldria prendre mesures urgents. Molts eslògans i propaganda política. Tots, els polítics, saben el que necessiten els espanyols, que si un treball digne, que si un candidat que generi confiança, que la corrupció, que l’economia espanyola, els independentistes, Europa, el creixement econòmic... una muntanya de raons, excuses i propòsits per aconseguir un trosset del pastís.

Penso que la solució és al nostre abast. Primer canviem els candidats, tots els candidats, i el seu equip. No han sabut gestionar una situació que requereix molta negociació, molta visió de futur i coneixement de la situació actual, tant econòmica com política. Després, potser canviant el sistema electoral per garantir el nomenament presidencial. El sistema alemany pot semblar adequat.

Els candidats dels partits no han aconseguit formar un govern en dues eleccions; caldrà canviar-los. Podríem posar-los d’ambaixadors a l’Índia, per allò de no enviar-los a l’atur.

 

Domingo Castilla Palau

(Constantí)

Comentarios
Multimedia Diari