Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Volem dormir!

Whatsapp

Sóc un veí del carrer del Mar de Tarragona i vull posar en coneixement de l’Ajuntament la situació que patim des de fa molts mesos els veïns d’aquest carrer, sabem que vivim davant de les vies del tren i acceptem el que comporta, però hi ha coses que no es poden acceptar.

Pràcticament cada nit, caps de setmanes inclosos, a l’altura del carrer del Vapor, Renfe fa activitats i feines que produeixen sorolls estridents, crits dels operaris, llums dels focus necessaris per treballar a les fosques, màquines ferroviàries que funcionen amb gas-oil que fan sorolls i fums irrespirables, tot aquest enrenou comença sempre a les 23.30 hores de la nit i s’estan pràcticament tota la nit, a vegades marxen més d’hora però a les 3 de la matinada comencen de nou. Tot això fa impossible el descans dels veïns del voltant.

Demano a l’Ajuntament que interfereixi en aquest tema perquè Renfe respecti el descans de les persones i que tingui una mica més de sensibilitat envers els veïns i aquesta ciutat, ja que en demostra molt poca en aquest tema i d’altres.

Trobo que aquestes tasques es podrien realitzar fora del nucli urbà on no pertorbessin el descans de ningú i complir les normatives que s’exigeix a qualsevol activitat industrial. Tot és qüestió de bona voluntat.

Óscar Uribe

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También