Volem dormir!

19 mayo 2017 22:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sóc un veí del carrer del Mar de Tarragona i vull posar en coneixement de l’Ajuntament la situació que patim des de fa molts mesos els veïns d’aquest carrer, sabem que vivim davant de les vies del tren i acceptem el que comporta, però hi ha coses que no es poden acceptar.

Pràcticament cada nit, caps de setmanes inclosos, a l’altura del carrer del Vapor, Renfe fa activitats i feines que produeixen sorolls estridents, crits dels operaris, llums dels focus necessaris per treballar a les fosques, màquines ferroviàries que funcionen amb gas-oil que fan sorolls i fums irrespirables, tot aquest enrenou comença sempre a les 23.30 hores de la nit i s’estan pràcticament tota la nit, a vegades marxen més d’hora però a les 3 de la matinada comencen de nou. Tot això fa impossible el descans dels veïns del voltant.

Demano a l’Ajuntament que interfereixi en aquest tema perquè Renfe respecti el descans de les persones i que tingui una mica més de sensibilitat envers els veïns i aquesta ciutat, ja que en demostra molt poca en aquest tema i d’altres.

Trobo que aquestes tasques es podrien realitzar fora del nucli urbà on no pertorbessin el descans de ningú i complir les normatives que s’exigeix a qualsevol activitat industrial. Tot és qüestió de bona voluntat.

 

Óscar Uribe

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari