Celebrem Ovidi Montllor, carta de convit

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El 10 de març farà 20 anys que l’Ovidi Montllor, amb un fil de veu i sense maletes, se’n va anar de vacances i el trobem a faltar.

Ovidi Montllor representa en carn viva el compromís amb el seu poble i amb la seua cultura i llengua però també representa el seu compromís amb els treballadors i la llibertat. Oblidar Ovidi és buidar de sentit, una per una, aquestes paraules.

Per al desè aniversari vàrem organitzar l’Any Ovidi amb centenars de trobades i homenatges per tot el país i molta gent va descobrir i redescobrir un dels nostres cantants més estimats. De manera espontània es va estendre la seua figura i obra i va calar definitivament en la vida de moltes persones. Sempre és l’hora de celebrar l’Ovidi Montllor però ara tenim un al·licient especial: ja en fa 20 anys i ja torna a tocar. Per això m’agradaria –a la manera de Josep Lozano amb la festa Estellés– convidar a celebrar l’Ovidi amb la ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’.

Que cada poble i ciutat tinga aquest any una ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’ amb gent reunida per recordar l’obra d’Ovidi: les cançons, els poemes, les pel·lícules, el teatre... o simplement brindar i menjar per ell.

Seguint vers per vers la cançó de Les meues vacances o sense més indicacions ni límits que la imaginació dels organitzadors de cada ‘Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances’. És hora que el país retorne a l’Ovidi l’estima i el compromís que ell va tindre amb el seu poble: altre cop de part dels bons.

Feliu Ventura

(Cantant i autor de cançons)

Comentarios
Multimedia Diari