Comença la cursa electoral

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Moltes coses sentirem d’aquí a les eleccions de maig. Bajanades, les que vulguis i mentides totes les inimaginables. Fins on és capaç d’arribar un polític o aprenent de polític, per aconseguir un lloc que el deixi ben col·locat i amb un bon sou! Crec que a Tarragona li aniria bé saba nova. Gent jove i amb ganes de fer coses per a la ciutat. Naturalment presidits per uns estudis apropiats al càrrec que pretenen ocupar.

I, si us plau, que ningú anomeni La Tabacalera, el Mercat, el Teatre, etc. Això són coses passades. S’ha de mirar endavant i no retreure contínuament el que ja s’ha fet. Que no parlin tampoc de fer una estació soterrada, que ja saben que és impossible. Ja s’ha comprovat que Tarragona té una lluita constant amb el Govern de la Generalitat, que tira cap on vol, no pas a favor de la ciutat. Caldria millorar aquesta situació.

Cal també tenir cura que no s’apropi gent amb ganes de posar mans a la caixa, ja que la tenim buida del tot i no pas per culpa de la ciutadania. El patrimoni actual dels candidats hauria de ser públic i no passar mai de dos legislatures. I vigilar, sempre vigilar, perquè per un lloc o altre ens la colaran.

M.ª Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari