Despertem Tarragona!

L´administració socialista ha fet de Tarragona una ciutat de perfil baix

19 mayo 2017 22:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Hi ha una definició del que està succeint a Tarragona, degut bàsicament a la inacció de l’equip de govern socialista, que de tan encertada que és em dol l’ànima només d’escoltar-la. I és aquella que relaciona la nostra Capital amb la protagonista del conte de la Bella Dorment.

Com s’entén que tenint tots els asos a la mà Tarragona s’hagi vist abandonada a aquesta barreja de deixadesa i somnolència, propiciada des de la Plaça Font, i que sembla envair-ho tot?

Infraestructures tercermundistes, manca d’ambició i capacitat d’influència, projectes sense pressupost creïble, obres de mai acabar, qüestionat encaix territorial, menysteniment de les administracions estatals, gestió ineficient, manca de promoció econòmica, inexistència d’un pla estratègic de ciutat a futur, desconnexió amb les necessitats reals dels ciutadans, tots,... la llista fa feredat!). És com si als tarragonins ens haguessin anul·lat la voluntat d’aspirar a un futur millor, de lluitar per allò que creiem just, d’anar endavant... en definitiva, de progressar.

Hem estat anestesiats per l’administració socialista, que ha emprat la seva incapacitat, primer, i la crisi, després, com a coartades per fer de Tarragona una ciutat de perfil baix, que no aspira a res perquè no es planteja res de cara i ulls. I on en aquests darrers anys els coloms no només han volat pels carrers i avingudes, sinó que ens els han fet volar per on han volgut...

Doncs bé, això s’ha acabat. Ja és hora que la Bella Dorment desperti. I us asseguro que a partir del 24 de maig la nostra ciutat serà més bella que mai, però de dorment no en tindrà res. Ens arremangarem, recuperarem el temps perdut i ens posarem a endreçar i a treballar de valent per fer de Tarragona una ciutat capdavantera i modèlica de la qual els tarragonins, tots, ens sentim plenament orgullosos. De tot això, però el que és encara més important: de com ho farem i amb qui ho farem, us en vull parlar el pròxim dilluns, 27 d’abril, a les 20 hores, al Teatre Metropol, en una conferència de ciutat, en què m’acompanyaran els homes i dones que tenen davant seu aquest il·lusionant repte i on tindré l’honor de gaudir d’un presentador de luxe: l’advocat i enamorat de Tarragona, Antoni Vives. Us hi espero. Despertem Tarragona!

Comentarios
Multimedia Diari