El meu compromís amb Cambrils

Tots som gent del poble, nascuts o arribats, que tenim un neguit per Cambrils

19 mayo 2017 22:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Molts em coneixeu perquè sempre he viscut a Cambrils, però també és cert que Cambrils s’ha fet molt gran i no tots ens coneixem. Per això m’agradaria presentar-me i explicar que em dic Xavier Morell Puig, tot i que la major part dels veïns em diuen Gallau. Vaig néixer fa 34 anys i vaig criar-me pels carrers del voltant de la plaça del Pòsit. Ara he decidit entrar en política, un món totalment nou per a mi i per això m’agradaria compartir els motius pels quals he decidit de fer el pas i sumar-me al nou projecte del Moviment d’Esquerres que encapçala Robert Benaiges.

Ara fa tres anys, per la deixadesa que veia al meu poble (brutícia, desordre, tristor i abandonament en tots els sentits), vaig començar a denunciar aquesta situació des del meu Facebook personal.

Va arribar un dia que un senyor em va preguntar per què no em presentava a l’ajuntament per mirar de fer-ho millor. La meva resposta inicial va ser afirmativa. Us he de confessar, i els que em coneixeu ja ho sabeu, que sempre m’ha agradat tot el que està relacionat amb Cambrils. Fa uns mesos Robert Benaiges em va dir que havíem de parlar. Veient la seva estima i la decepció de com estava el poble ens vam entendre molt aviat. Li vaig dir que durant la seva etapa d’alcalde havia fet coses bones i no tan bones i per sorpresa meva ho va reconèixer, unes paraules que de la boca d’altres polítics és molt difícil que surtin. Ara, mesos després d’aquella conversa i un cop estic dins de Moviment d’Esquerres us he de dir que el que més m’agrada d’aquest partit és que tots som gent del poble, que tenim un neguit per ell, sigui els qui hi hem nascut o tots els qui han arribat aquests anys i han fet de Cambrils una població més gran.

Moviment d’Esquerres és un partit que a Cambrils ha nascut per donar servei a la gent de Cambrils i tindre un Cambrils com ens mereixem. Si no aconseguim que sigui així, tal com portem en el nostre programa electoral, serè el primer a reconèixer que no ho hem fet bé i marxaré cap a casa.

Per això m’agradaria dir-vos que, si sou persones amb un neguit per Cambrils, heu de saber que tota la gent de Moviment d’Esquerres de Cambrils estem a la vostra disposició i jo el primer de tots.

Estic molt il·lusionat i amb unes ganes enormes de fer que els cambrilencs ens sentim orgullosos del nostre poble un altre cop. M’agradaria també que d’aquestes eleccions el que surti guanyant sigui la gent i el poble i crec que la gent de Moviment d’Esquerres mereixem aquesta confiança perquè a més de fer-ho estic convençut que ho farem bé.

Comentarios
Multimedia Diari