Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Carrilet: Avancem cap a un renovat eix econòmic i social

    18 marzo 2023 18:50 | Actualizado a 19 marzo 2023 07:00
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    El projecte de transformació urbana de la zona sud de la ciutat avança. I ho fa a bon ritme, caminant amb passes fermes amb una actuació urbanística de primer nivell que culminarà amb un nou pol d’atracció que tindrà el seu centre a la zona del Carrilet i que s’emmarca en un projecte molt més ampli: l’Eix Central.

    Un traçat que recorre la ciutat de nord a sud i que neix al passeig Mata, recorrent el carrer Ample, plaça del Víctor, Condesito, eix Llovera- Monterols i continua cap al sud a la zona del Carrilet i més enllà amb la futura estació de Bellissens.

    El Carrilet es convertirà en un renovat eix econòmic i social. Tindrà millor connectivitat. Més vida. I guanyarà capitalitat econòmica i social. Parlem d’un projecte molt potent

    El Carrilet es convertirà, així, en un renovat eix econòmic i social. Tindrà millor connectivitat. Més vida. I guanyarà capitalitat econòmica i social. Mai ha deixat de tenir-la, però els anys passen, les necessitats són canviants i el moment actual requereix d’una intervenció d’envergadura per adaptar la zona als temps que vindran. Parlem d’un projecte molt potent. I per tirar endavant projectes potents cal prendre decisions valentes, des de la determinació i amb una planificació ben definida.

    Des del govern de Reus també portem temps treballant, de manera paral·lela, en el nou mercat del Carrilet. La redacció del projecte ens permetrà la comercialització prèvia de parades i operadors abans de començar les obres de reforma i adequació de l’espai, ubicat a la mateixa avinguda del Carrilet.

    Serà un nou edifici que respondrà a les necessitats d’un mercat adaptat als requeriments de la societat i dels nous temps. Un equipament modern, renovat i adaptat al seu ús, que ens permetrà continuar avançant per disposar d’un espai de venda de producte fresc al barri.

    Avancem, doncs, amb una mirada llarga perquè el Carrilet guanyi pes com un renovat eix econòmic, social i urbanístic amb caràcter propi i enllaçat amb el centre de la ciutat

    Mentre el projecte que es desenvoluparà a llarg termini avança, aquests darrers mesos, i amb una mirada més de curt termini, hem fet les primeres passes de la transformació amb la reforma dels carrers Canal, Ramis i Tetuan, que s’han desenvolupat en la línia dels plantejaments del conjunt de la ciutat, fomentant la mobilitat a peu, i que s’haurà de completar aviat amb la prolongació de l’avinguda del Carrilet fins al carrer Balmes. Un fet que possibilitarà encara més la continuïtat amb la zona centre.

    Amb aquest projecte complim els compromisos del govern recollits al Pla d’Acció Municipal i hem donat veu a la ciutadania per fer-ho possible. Avancem, doncs, amb una mirada llarga perquè el Carrilet guanyi pes com un renovat eix econòmic, social i urbanístic amb caràcter propi i enllaçat amb el centre de la ciutat.

    Comentarios
    Multimedia Diari