Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Reus, primer

    05 febrero 2023 22:15 | Actualizado a 06 febrero 2023 07:00
    Teresa Pallarés (regidora)
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Aquest és el compromís que assumeixo amb tots i cadascun dels reusencs i reusenques com a candidata de Junts a l’alcaldia, i així ho vaig expressar dimarts en l’acte de presentació al Teatre Bartrina.

    ‘Reus, primer’ vol dir reforçar el seu lideratge com a capital del sud de Catalunya, però també significa que la ciutat és i serà la meva única prioritat.

    A Reus, disposem d’unes potencialitats enormes que ens permeten exercir, sense complexos, un rol predominant al Camp de Tarragona. I aquest és un deure que ens pertoca per enfortir l’àrea metropolitana de la qual formem part. Però, sobretot, és una obligació que ens ha de servir per millorar el dia a dia dels ciutadans de la nostra ciutat.

    Per ser referent en qua-litat de vida, per ser capdavanters en atraure i retenir talent, per potenciar el comerç i les empreses, per ser una ciutat que excel·leixi en tots els sen-tits.

    A Reus, disposem d’unes potencialitats enormes que ens permeten exercir, sense complexos, un rol predominant al Camp de Tarragona. I aquest és un deure que ens pertoca

    I aquest repte requereix la màxima dedicació. Per això, em bolcaré en Reus amb cos i ànima. M’hi deixaré la pell per defensar Reus per damunt de tot.

    De la mateixa manera que fa 5 anys vaig posar la llibertat del país per davant de tot i vaig deixar la meva feina a l’AEQT per ser diputada al Parlament pel moment excepcional que vivíem, jo sempre posaré Reus per davant de tot. Ho faig ara com a candidata i ho faré quan sigui alcaldessa.

    Aquest és el meu primer i màxim compromís, que va acompanyat de tot allò que puc aportar a la ciutat: il·lusió, experiència, solvència i capacitat de gestió.

    L’alcalde Pellicer ha endreçat la situació econòmica de l’Ajuntament, que era molt crítica el 2011, quan va accedir a l’alcaldia. Gràcies a la bona feina feta, ara Reus ja té capacitat d’inversió. Això facilita mirar el futur amb optimisme, però també és una enorme responsabilitat. En aquest sentit, en les eleccions municipals del 28 de maig, la ciutat s’hi juga molt. No val a badar, ni donar peu a experiments perquè costa molt contruir, però és molt fàcil destruir. I Junts per Reus hem demostrat que som garantia de bona gestió.

    Arriba el moment de ser més ambiciosos i d’impulsar projectes innovadors i agosarats, amb voluntat transformadora de present i de futur, pensant en les futures generacions

    Ara, doncs, arriba el moment de ser més ambiciosos i d’impulsar projectes innovadors i agosarats, amb voluntat transformadora de present i de futur, pensant en les futures generacions.

    És l’hora de fer un gran salt com a ciutat. Per assolir un Reus més pròsper, més just i que generi oportunitats per a tothom. Una ciutat per viure, per treballar, per gaudir.

    I per aconseguir aquesta ciutat millor cal posar-la sempre per davant de tot. Reus, primer. Aquesta és i serà la meva determinació.

    Comentarios
    Multimedia Diari