Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Converses a l’Arrabassada

    16 agosto 2022 19:03 | Actualizado a 17 agosto 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Passejant entre onades de l’Arrabassada m’he trobat a l’insigne Ignacio Buqueras y Bach. Les converses amb Buqueras, ni que siguin en banyador, són tan allargades com el seu currículum. És acadèmic numerari de les Reials Acadèmies de Doctors d’Espanya, Europea de doctors i de la mar, i de l’Acadèmia de la diplomàcia del Regne d’Espanya.

    Un servidor no passa inadvertit ni en banyador. O sigui que el doctor i acadèmic Ignacio Buqueras m’ha explicat a la platja el seu imminent viatge americà per promoure Espanya

    Les activitats que el fan més conegut són com a president de l’Associació per a la promoció del patrimoni mundial d’Espanya. Tarragona és una de les ciutats amb més patrimoni mundial, com acredita la placa que hi ha a la plaça de la UNESCO, on es fusionen la rambla Vella i la via Augusta: Conjunt arqueològic de Tàrraco (2000), Art rupestre de la conca mediterrània (1998), castells (2010), dieta mediterrània (2013).

    Buqueras inicia un periple per Llatinoamèrica per escampar els encants tarragonins. L’altre aspecte on Buqueras és un pèrit corcó és en la racionalització dels horaris. Des de la presidència de la Comissió nacional per a la racionalització dels horaris espanyols reivindica un tren de vida més europeu. Som líders en fracàs escolar, cuers en rendiment laboral i també en natalitat per culpa del desori que portem. Tot això parlat en calça curta.

    Comentarios
    Multimedia Diari