Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    El negoci de tirar-se els plats pel cap

    16 enero 2023 19:09 | Actualizado a 17 enero 2023 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Gonzalo Julián Conde és un noi argentí de 24 anys conegut com a Bizarrap (BZRP) que va començar modificant sons amb un ordinador, seguint les instruccions dels tutorials de YouTube, i ara és un dels productors musicals més famosos del món.

    L’any 2018 va començar a fer les denominades BZRP Music Sessions, en les quals Bizarrap posa la música i un cantant la interpretació. La Session 52, amb el cantant canari Quevedo i la cançó Quèdate va ser durant diverses setmanes el tema més escoltat del món a Spotify, segons explica l’expert en música Carlos Marcos a El País. Però amb allò que Bizarrap ho està petant és amb la Session 53 on Shakira escabetxa el seu exmarit Gerard Piqué.

    La cantant colombiana (45 anys) menysprea la nova parella del futbolista, Clara Chía (23)

    A la lletra de la cançó, la cantant colombiana (45 anys) menysprea la nova parella del futbolista, Clara Chía (23 anys), amb comparacions devaluadores: «Cambiaste un Ferrari por un Twingo, Cambiaste un Rolex por un Casio».

    De moment, amb aquest vodevil, Shakira va aconseguir, en només les primeres 14 hores, més de 28 milions de visualitzacions de la seva cançó, i Casio ha anunciat que serà el nou patrocinador de la King’s League que organitza Gerard Piqué.

    En les històries de cornuts famosos el beure el tenen pagat.

    Comentarios
    Multimedia Diari