Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

«Freedom for la Móra- Tamarit»

20 noviembre 2023 18:04 | Actualizado a 21 noviembre 2023 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La convocatòria tenia la finalitat d’explicar als veïns els avantatges que tindrien si aquest barri de Llevant esdevingués una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD).

Aquesta figura administrativa dota d’autonomia els nuclis allunyats dels municipis. En definitiva, si la Móra-Tamarit esdevingués una EMD tindria un alcalde pedani i podria disposar de pressupost propi, encara que dins del municipi de Tarragona.

Fa temps que els veïns de la Móra-Tamarit estan disgustats pel tracte que reben de la metròpoli tarragonina. L’Associació de Veïns ha fet números i ha calculat que una Móra-Tamarit autònoma ingressaria a l’any 3.218.000 euros, mentre que les despeses serien de 2.728.000 euros, amb la qual cosa hi hauria un superàvit anual de 490.000 euros que servirien per atendre les reclamacions que la plaça de la Font no escolta. «Tarragona ens roba?».

El centralisme, a tots els nivells (estatal, autonòmic o municipal) és voracitat i desinformació. En canvi, l’autonomia és eficiència i proximitat. Només cal quedar «al costat de la xurreria» i tothom ho entén.

Comentarios
Multimedia Diari