Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Joc de cartes marcades

    08 diciembre 2022 19:15 | Actualizado a 09 diciembre 2022 06:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Competien el De Bar d’Altafulla, regentat per Xavier González; la Terrasseta del San Martín, també d’Altafulla, un negoci heretat per Carlos Martínez; Els fogons del drac, dirigit per Kevin García a la Riera de Gaià; i finalment el Bar del mig, a Santes Creus, un establiment propietat de Marta Mañé, que també és la cuinera. Confesso que, per un moment, em vaig indignar amb el programa.

    Els quatre participants es van dedicar a desprestigiar-se mútuament i en especial Kevin Garcia fou tan malànima en les seves crítiques que va acabar fent plorar la Marta Mañé. Una altra víctima de la mala sang del Kevin fou el Xavi González, un excel·lent xef que va tenir la serenitat de no agafar pel coll el seu rival quan va rebutjar el rosbif amb la falsedat que estava podrit.

    El programa del Marc Ribas està ben fet perquè m’ho vaig empassar. Tanmateix, tot són tècniques televisives per captar l’audiència. Només cal posar un poca-solta que es dediqui a maltractar la gent i que faci plorar una noia treballadora que lluita per tirar endavant un restaurant de poble.

    El Xavi es va emprenyar com una mona, però està content perquè des que ha sortit al Joc de Cartes de TV3 ho peta.

    Comentarios
    Multimedia Diari