Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Luis Enrique, ‘streamer

    05 diciembre 2022 19:24 | Actualizado a 06 diciembre 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    El futbol és una activitat de tanta magnitud que no té límits. L’última innovació o gosadia ha estat el canal de Twitch del seleccionador espanyol Luis Enrique. Allò que havia de ser un divertiment entre dies de partit «ho està petant», per dir-ho en terminologia de les xarxes socials.

    Les aparicions en streaming del polèmic entrenador tenen gairebé 800.000 seguidors i més de 5.300 subscriptors. Això significa, segons les agències de mesuratge d’audiències, que Luis Enrique podria portar recaptats entre seixanta i setanta mil euros que ja ha dit que donarà a alguna entitat benèfica.

    Els viewers, per evitar la censura de paraules grolleres al Twitch, propietat d’Amazon, inventen termes com Vladímir per anomenar pràctiques pròpies de l’onanisme

    També ha anunciat que si Espanya guanya el Mundial, contestarà totes les preguntes pendents, fins i tot les censurades per qüestions grolleres, una temàtica molt abundant en les xarxes socials.

    Molts viewers han preguntat a l’streamer si permet als jugadors concentrats la pràctica del Vladímir. Tal com diuen les normes periodístiques, quan escrius no s’ha de donar res per sabut. Per tant, viewers són els que miren el canal d’streaming; l’streamer és el protagonista que emet el programa; i si es pregunta que és un Vladímir, responen «una paja y a dormir».

    Ens fem vells. No entenem res.

    Comentarios
    Multimedia Diari