Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

19 septiembre 2023 19:04 | Actualizado a 20 septiembre 2023 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La consellera de Territori, Ester Capella, va calcular el mes passat que «dels 24 dies que portem d’agost, en 23 hi ha hagut incidències a Rodalies». No soc usuari de Rodalies, de manera que abans de posar cullerada al tema he volgut tastar el pa que s’hi dona. Dissabte vaig agafar el Rodalies de les 10:21 hores de Tarragona a Vilanova i la Geltrú.

Per fer una prova del cas tampoc calia arribar fins a Barcelona. Per tal de donar facilitats a Renfe vaig anar a comprar el bitllet el dia abans. La noia de la taquilla, molt amable, em va dir que no cal comprar abans el bitllet perquè «sempre hi ha places». Dissabte vaig adquirir el bitllet a la màquina dispensadora quan l’andana ja estava atapeïda de gent. «No hi cabrem», vaig intuir.

És habitual que cada matí les ràdios obrin amb l’avís d’incidències a la xarxa de Rodalies de Renfe a Catalunya

Vaig tenir la sort d’engalzar l’últim seient que quedava lliure. A Altafulla, a Torredembarra i a Sant Vicenç de Calders va continuar pujant gent que va haver de viatjar dempeus a la plataforma o asseguda a terra. No són maneres civilitzades. Ara entenc perquè «sempre hi ha places», com va dir la taquillera. Emboteixen la gent als vagons com les tomates als pots de conserva. Arreglar Rodalies ha de ser un sine qua non per investir Sánchez.

Comentarios
Multimedia Diari