Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Soc immune a la Covid

    10 agosto 2022 07:46 | Actualizado a 10 agosto 2022 07:50
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    No hi ha manera. Després de set onades de la pandèmia de la Covid-19, després de dos anys i mig de conviure amb tota mena de familiars i companys que han agafat la passa, continuo donant negatiu a tots els tests que m’han fet en laboratoris especialitzats i als que m’he practicat jo mateix a casa.

    Encara guardo uns kits per tornar a fer la prova perquè no perdo l’esperança d’agafar la Covid com qualsevol persona normal. Em sento un «bitxo rar», com expliquen els testimonis que ha recollit Raúl Cosano en el reportatge de diumenge al Diari.

    No fa gaire que es va començar a parlar de les malalties rares, afeccions que pateix molt poca gent. Ara acaba de néixer un altre grup: els immunes rars. Jo en soc un. No he agafat la Covid

    El món farmacèutic està inquiet per trobar les causes d’aquesta immunitat minoritària i per això està en marxa un estudi internacional en el qual han participat 10.000 persones que han conviscut durant cinc dies a la mateixa habitació i en contacte directe amb pacients positius.

    Busquen els components genètics que els fa invulnerables. Deu ser urgent trobar aquesta baula d’ADN perquè si s’escampa el col·lectiu de gent inatacable pel virus, com ho faran Pfizer, AstraZeneca i les altres multinacionals apotecaries. Els fabricants de mascaretes se’n van a la ruïna. De què viuran els parents de la presidenta de Madrid?

    Comentarios
    Multimedia Diari