Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Tarragona, al ‘The New York Times’

    15 enero 2023 18:08 | Actualizado a 16 enero 2023 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Aveure si no hi cabrem. El The New York Times ha triat Tarragona com un dels 52 indrets del món que cal visitar durant el 2023. La nostra ciutat figura en la posició 31 de la selecta llista, per davant de Madrid, que ocupa el lloc 44. No cal dir que l’argument primordial del prestigiós diari per recomanar Tarragona és el seu llegat romà, Patrimoni mundial.

    També, però, fa constar tradicions culturals, com els castells, i gastronòmics, com el romesco del Serrallo. La ciutat que encapçala la llista de privilegiats és Londres. D’altres destinacions destacades són Auckland (Nova Zelanda), Palm Springs (Califòrnia), Tromso (Noruega) o Accra (Ghana).

    Cal tenir en compte que d’Europa només figuren 16 destinacions, una de les quals és Tarragona.

    «Quina xamba!», podem pensar, però com que no crec en les caramboles, cal considerar que darrere d’aquest èxit d’imatge hi ha causes molt identificables, la primera de les quals és que Tarragona és una ciutat la bellesa de la qual desperta les enveges de tothom, menys dels tarragonins.

    I, en segon lloc, alguna cosa hi té a veure el treball de posicionament digital que s’ha fet des del Patronat de Turisme. Com dic al principi, no hi cabrem!

    Comentarios
    Multimedia Diari