Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Tarragona sense repòs

    Si algú vol organitzar un referèndum que ho demani a l’Associació de Veïns de Boscos. Són uns cracs

    10 mayo 2022 21:52 | Actualizado a 28 junio 2022 10:04
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Temas:

    Dissabte van convocar una consulta amb una pregunta que portava la resposta implícita: «¿Està d’acord que la Ciutat de Repòs i Vacances pugui acollir, integrar, supervisar i formar a menors amb factor de risc psicosocial?». Només faltava afegir: «menors que incrementaran la inseguretat i crearan conflictes veïnals». Però no calia. El 95% dels votants han mostrat el seu rebuig al projecte de la Generalitat.

    No són maneres de fer una consulta i no és estrany que l’alcalde Ricomà i la Federació de Veïns de Llevant hagi rebutjat aquesta mena de consulta a la búlgara. Tanmateix, la Generalitat i l’Ajuntament no haurien de sorprendre’s del rebuig veïnal. Fa més de deu anys que el Govern va tancar la Ciutat de Repòs.

    En tota una dècada la Generalitat ha estat incapaç de trobar una solució per al complex ubicat en una privilegiada zona turística. Desanima que quan es pensa en la Costa Daurada només sigui perquè hi passin trens amb mercaderies perilloses, ubicar-hi centrals nuclears o deixar les platges inermes als embats del mar embogit. No hi havia cap proposta per a la Ciutat de Repòs i Vacances que lligués millor amb el sector turístic de Tarragona?

    Comentarios
    Multimedia Diari