Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Secciones
    Canales
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Tot passa per Ucraïna

    15 agosto 2022 20:58 | Actualizado a 16 agosto 2022 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    La mare dels ous de l’embolic és que Movistar i Dazn s’han repartit el calendari de la Liga. La meitat de partits s’emeten des de Movistar i l’altra meitat des de Dazn. Per exemple, dissabte, el Barça es va haver de veure per Dazn. Els que som usuaris de Movistar podem guaitar els partits de Dazn sense moure’ns de la nostra plataforma, però si volem veure el futbol des d’un dispositiu mòbil ho hem de fer des del bancal de Dazn.

    Els aficionats al futbol que seguim els partits per TV hem hagut de passar una gimcana tecnològica per escatir com veure les transmissions

    Tota aquesta martingala és conseqüència del desembarcament de Len Blavatnik, el magnat propietari de Dazn (Da Zone), el terceer home més ric de Gran Bretanya, que ambiciona fer-se amb tots els drets de la Liga. Dazn és conegut com el Netflix de l’esport.

    El secret és abaixar preus i multiplicar usuaris. Blavatnik va néixer a la localitat ucraïnesa d’Odessa l’any 1957 i va passar la infantesa i joventut a Moscou on va aprendre l’ofici d’enredaire abans de millorar a Harvard. Els experts auguren que Dazn es menjarà el mercat televisiu de l’esport. Fins ara hem descobert que depenem del blat d’Ucraïna i del gas que passa per Ucraïna, però ningú hagués imaginat que per veure el Barça també depenem d’un ucraïnès d’Odessa. Comiamón!

    Comentarios
    Multimedia Diari