Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vaixells a l’ombra

17 septiembre 2023 18:17 | Actualizado a 18 septiembre 2023 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Lonian i l’Hodor són propietat del supermilionari americà Lorenzo Fertitta, amb una fortuna estimada en uns 2.000 milions d’euros. Fertitta és l’amo del fons Fertitta Capital i d’un casino de las Vegas que va heretar del seu pare. L’opulent acabalat és un enamorat de Joc de Trons.

Per això ha batejat el catamarà amb el nom d’Hodor, personatge de la famosa sèrie. Mentre tafanejàvem amb l’amic Roger l’impressionant vaixell atracat al moll de Llevant de la Marina Tarraco ens preguntàvem per a què deu servir la peculiar nau. Se’ls anomena «vaixells a l’ombra».

De fet, és tot negre. Serveixen per portar les joguines que no caben al super-iot principal. L’Hodor té heliport, un submarí, motos d’aigua, una cambra de descompressió i totes les firetes imaginables per distreure els convidats. Segons la publicació Vadebarcos, l’Hodor és el primer shadow yacht que es va construir a Espanya i el primer del món amb casc de catamarà.

L’escampall de iots de superluxe que es pot veure a Port Tarraco és una exhibició de l’estupidesa humana. Només faltava l’Hodor. Els multimilionaris no en tenen mai prou.

Apago la tele per no veure les imatges que arriben del Marroc i de Líbia.

Comentarios
Multimedia Diari