Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    L’Aula AEHT, una aposta pel personal qualificat en hostaleria

    22 mayo 2023 19:27 | Actualizado a 23 mayo 2023 07:00
    Jordi Jardí
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Comptar amb una aula formativa pròpia ha estat sempre un objectiu clau de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona. Disposar d’un espai polivalent on poder-hi desenvolupar formacions específiques i transversals de tots els àmbits relacionats amb l’hostaleria, des de cuina fins a màrqueting o gestió de recursos naturals, era de vital importància per tal de preparar el sector davant el Compromís Nacional per un Turisme Responsable.

    La formació professional reglada té un gran impacte sobre el creixement econòmic i social i la inserció laboral. Tanmateix, l’oferta actual de personal format no cobreix la totalitat de la demanda laboral del sector, fet que comporta l’entrada de personal no qualificat a les empreses.

    L’AEHT ofereix una programació de cursos d’alt nivell en hostaleria per contribuir a tenir un sector format i de qualitat

    Amb la voluntat de posar fi a aquesta problemàtica, l’AEHT ofereix una programació de cursos d’alt nivell a tots aquells qui mostrin inquietud i voluntat d’adquirir nous coneixements en hostaleria.

    La suma de totes les modalitats de formació tant d’FP, universitàries com específiques és el fonament de la qualitat del sector, i aquestes no s’han d’entendre mai com ofertes paral·leles i distants. És per això que l’AEHT també puja al tren de la formació amb la intenció d’esdevenir un complement significatiu al territori.

    Avui ja es pot dir que l’Aula AEHT és una realitat valenta gràcies a l’esforç de professionals que han cregut en aquest projecte, a empresaris compromesos amb la formació com un dels pilars fonamentals del creixement econòmic turístic i especialment a Francesc Tomas Llobet S.L., qui ha ofert les seves instal·lacions i ha aportat un equipament tècnic de primer nivell per poder desenvolupar les formacions en un entorn òptim d’aprenentatge.

    Continuem treballant conjuntament amb la xarxa territorial educativa per esdevenir un pilar estratègic en la inserció professional

    Assolir aquesta fita ha estat possible amb la col·laboració d’entitats públiques i privades, instal·lacions de les quals han estat l’escenari de diverses formacions que ha impartit la Federació. Agraïm doncs a L’INS Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, al Complex Educatiu de Tarragona i la Fundació Onada per les facilitats i les oportunitats prestades que han fet possible la creació d’aquesta nova aula de formació.

    Amb el compromís d’oferir una formació orientada cap a un sector de qualitat, des de l’AEHT continuem treballant conjuntament amb la xarxa territorial educativa per esdevenir un pilar estratègic en la inserció professional i per aplicar la nostra experiència formativa a la millora en l’àmbit de la innovació i tecnologia del sector. Tots som peces clau de l’estructura turística i, com a tal, ens mostrem preparats per als nous reptes.

    Comentarios
    Multimedia Diari