Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    La millor sanitat?

    02 diciembre 2022 14:19 | Actualizado a 02 diciembre 2022 14:21
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Durant el confinament per la pandèmia, sortíem tots als balcons i les finestres a aplaudir la feina dels nostres sanitaris. De sobte, però, els facultatius han dit prou. S’ha acabat. Falten metges. Molts dels que hi ha marxen a altres països on paguen més. Hi ha precarietat en les condicions laborals.

    Les llistes d’espera són inassumibles, amb una sobrecàrrega de treball inhumana. Per tot plegat han convocat vaga els dies 25 i 26 de gener. Ara hem vist amb tota cruesa que el nostre sistema sanitari públic no és tan exemplar. I ens hem de preguntar què passaria si Catalunya no tingués el sistema sanitari mutualista i privat de què disposa?

    Havíem exhaurit els elogis al nostre sistema sanitari públic. Estàvem orgullosos de tenir la millor cobertura i la millor assistència universal
    del món

    El passat mes de maig es va celebrar a Tarragona, amb la Xarxa Santa Tecla com a amfitriona, la XII Jornada Associativa de l’Associació d’Entitats Sanitàries i Socials de Catalunya. Aquesta associació agrupa més de 114 entitats, amb més de 750 centres assistencials sanitaris i socials amb 65.000 professionals en primària, hospitals, sociosanitaris, salut mental, gent gran i discapacitats. Com estaríem si tot depengués del sistema públic?

    Comentarios
    Multimedia Diari