Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Parquímetre, paga que és gata

    05 agosto 2022 19:06 | Actualizado a 06 agosto 2022 06:30
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Els comerciants, els veïns i la UGT han posat el crit al cel per la clavada de 100 euros que volia aplicar l’Ajuntament i que finalment han rebaixat a 34, com ha explicat Octavi Saumell. Però, com que les desgràcies mai no vénen soles, darrere de la protesta per les multes han arribat les queixes pel mal funcionament de les màquines expenedores dels tiquets. Cal tenir bona vista per veure el display, i bona memòria per recordar la matrícula del cotxe (ja tenim una edat).

    El parquímetre és un invent diabòlic ideat per fer enfadar la gent. A TGN, l’última disposició que n’ha fet dir de tots colors ha estat la multa de 100 €, rebaixada a 34 si superes les dues hores aparcat

    Un reportatge de Pablo Domènech ha inventariat les queixes. Jo mateix en voldria afegir una altra. Tan difícil seria unificar el sistema d’App a totes les ciutats? En els darrers dies he hagut de pagar parquímetre en cinc ciutats catalanes. He hagut de baixar cinc Apps diferents: Tarragona va amb Telpark, Lleida amb El Parking, Calafell amb Aparcar Calafell, Sant Cugat amb Aparca a Sant Cugat i Vilanova i la Geltru, amb VNG Aparcaments, que no funcionava aquell dia, ni tampoc el pagament amb targeta.

    El telèfon d’atenció al ciutadà em va dir que havia anat a ensopegar amb l’únic parquímetre antic de Vilanova i la Geltrú que només funciona amb monedes. A vegades val més no ser tan modern.

    Comentarios
    Multimedia Diari